Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Halep colecționează ceasuri de lux. Cât costă bijuteria de care nu se desparte

Simona Halep colecționează ceasuri de lux. Cât costă bijuteria de care nu se desparte
E una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume și a reușit să strângă o avere considerabilă, așa că Simona Halep își poate permite orice.

39 milioane de dolari este averea pe care a reușit să o strângă Simona Halep. Care sunt lucrurile cele mai dragi ale sportivei.

Simona Halep colecționează ceasuri de lux. Cât costă bijuteria de care nu se desparte

Când vine vorba de imagina ei, Simona Halep nu se uită la bani. Iar ceasurile și telefoanele mobile sunt cele mai dragi lucruri ale sportivei. „Cred că am toate modelele de telefoane acasă, așa că da, pot sa zic că telefoanele și ceasurile sunt lucrurile pe care le colecționez”, a declarat Simona cu ceva timp în urmă.

Recent, ea a fost văzută purtând o bijuterie la mână care, potrivit Prosport, ar fi costat nu mai puțin de 80.000 de euro. E drept, e vorba de un produs al companiei elvețiene Hublot, care o și sponsorizează pe blondă.

Colecție de ceasuri de un sfert de milion de euro

Potrivit informațiilor oferite de Money.ro, sportiva are ceasuri a căror valoare se ridică la un sfert de milion de euro. E vorba de un Hublot Big Bang One Click Sang Bleu, de aproximativ, 50.000 de euro, Hublot Big Bang One Click Saphire, pe care a dat 80.000 euro, dar și un Hublot Spirit of Big Bang Moonphase  în valoare de 30.000 euro.

De asemenea, mai are în seif un alt Hublot Classic Fusion Tourbillon Ceramic Skeleton, care costă 58.000 euro, dar și un Hublot Classic Fusion Blue Titanium Bracelet, care valorează doar… 15.000 de euro.

Nuntă la Sinaia

Într-un interviu pentru Fanatik, soțul Simonei Halep, afaceriul Toni Iuruc a vorbit despre nunta cu marea sportivă. Acesta a recunoscut că vor ajunge în fața altarului în noiembrie, iar nunta au ales să aibă loc la Sinaia și nu oriunde, ci chiar în cea mai frumoasă locație, cazinoul. „Mulţumesc pentru urările de casă de piatră.

Da, informaţia este corectă. În noiembrie, facem nunta la Sinaia. Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să vorbesc mai mult. Este viaţa noastră privată. Dacă vreţi să discutaţi de tenis, vă rog s-o întrebaţi pe Simona. Ea se ocupă de partea de tenis, ea este specialista, campioana familiei.”, a declarat Toni Iuruc.

 

Sursă foto: impact, money.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre