Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Halep, în topul câștigurilor din tenis. Câți bani a câștigat

Simona Halep, în topul câștigurilor din tenis. Câți bani a câștigat
Simona Halep este una dintre cele mai valoroase tenismene din lume, ea figurează şi în topul celor mai bine plătite sportive. Câți bani a câștigat marea noastră campioană din tenis.

Acum câțiva ani, Simona Halep nu avea conturi pe rețelele de socializare, nu dădea declarații după meciuri, nu avea prea mulți sponsori. Între timp, lucrurile s-au schimbat.

Marea noastră campioană și-a făcut conturi pe rețelele de socializare, a răspuns fanilor din lumea întregă, ne-a arătat tuturor că este o persoană deșteaptă, plăcută, haioasă. Exact ca o mare campioană! De atunci, banii au început  să curgă.

Simona Halep, în topul câștigurilor din tenis

Simona Halep (28 de ani) a triumfat la Foro Italico, iar succesul obţinut, luni la prânz (21 septembrie), i-a adus un premiu relativ mic.

Pentru titlul de la Roma, campioana noastră a primit un cec în valoare de 205.200 de euro. Învinsa ei din ultimul act, Karolina Pliskova (4 WTA), a primit 150.000 de euro.

Premiul câştigat în Italia o aduce pe Simona Halep pe locul 4 în clasamentul all-time al banilor din tenis. Aici, primele două poziţii sunt „confiscate“ de surorile Williams, Serena şi Venus. Urmează Maria Şarapova.

În acest moment, constănţeanca are un total de 36,785,835 de dolari, scrie presa sportivă.

Top 5 cele mai mari premii câştigate din tenis

  1. Serena Williams $93,542,122
  2. Venus Williams $41,880,806
  3. Maria Şarapova $38,777,962
  4. Simona Halep $36,785,835
  5. Caroline Wozniacki $35,233,415 .

Cum se pregătește Simona Halep să devină mămică. Exclusiv

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre