Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Halep nu joacă la Australian Open. Intră în carantină

Simona Halep nu joacă la Australian Open. Intră în carantină
Este alertă la Melbourne. Simona Halep nu joacă la Australian Open, ci intră în carantină. Ce a pățit sportiva.

Probleme la Melbourne, după ce toate meciurile de joi de la Australian Open au fost anulate. Nici Simona Halep nu joacă la Australian Open, ci intră în carantină. Una dintre condițiile participării la Australian Open era că toți participanții trebuie să stea în carantină într-un hotel. 

Hotelul în cauză a fost Grant Hyatt din Melbourne. În această locație a fost cazată și Simona Help. Românca trebuia să joace joi, în sferturile de finală cu Ekaterina Alexandrova (26 de ani, 33 WTA). Și Irina Begu ar fi trebuit s-o înfrunte pe Naomi Osaka (3 WTA, 23 de ani). 

Simona Halep nu joacă la Australian Open. Ce a pățit sportiva

Vești triste au venit însă astăzi, cu ocazia unei conferințe de presă susținută de premierul australian Daniel Andrews. Acesta a anunțat că un angajat al hotelului Grant Hyatt în vârstă de 26 de ani de la Grant Hyatt a fost depistat pozitiv la noul coronavirus. Hotelul cazase un număr de 600 de oficiali și jucători de top care trebuiau să participe la turneu. Printre cei afectați se află și Simona Halep, care trebuie să intre acum în carantină. 

Organizatorii Australian Open vor efectua joi testarea tuturor celor care sunt contacți ai angajatului hotelului. Premierul Daniel Andrews a spus că turneele aflate în desfășurare nu vor fi afectate, dar îi sfătuiește pe cei care au fost cazați la Gran Hyatt să se izoleze. Aceștia vor putea reveni pe teren după ce vor fi din nou testați negativ pentru COVID-19. „Autoritățile sanitare ne-au anunțat că un angajat al unui hotel de carantină a fost testat pozitiv cu Covid-19. Cei care au legătură cu Australian Open și s-au aflat în carantină la hotel trebuie acum să fie testați și izolați până când vor primi rezultat negativ la test. Vom colabora cu toți cei implicați pentru a facilita efectuarea testelor cât mai rapid posibil. Joi nu vor fi meciuri la Melbourne Park. Vom anunța astăzi o actualizare cu privire la programul de vineri”, este mesajul anunțat pe contul de Twitter AusOpen. 

Smiley a anunțat ce descoperire a făcut despre fetița lui. E în culmea fericirii

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre