Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Halep nu pierde timpul. În timp ce așteaptă verdictul de la TAS, a făcut o investiție serioasă

Simona Halep nu pierde timpul. În timp ce așteaptă verdictul de la TAS, a făcut o investiție serioasă
Simona Halep așteaptă cu sufletul la gură verdictul celor de la TAS, dar până atunci nu stă degeaba. Sportiva a făcut o investiție foarte serioasă.

Recent, Simona Halep a făcut o investiție importantă, e vorba de două apartamente de lux într-un bloc, unul dintre proprietari fiind Cosmin Olăroiu. Se estimează că sportiva ar fi plătit mai mult de trei milioane de euro.

Prețul unui singur apartament ajunge la 1,57 milioane de euro

Potrivit informațiilor oferite de capital.ro, apartamentele pe care Simona Halep le-a achiziționat se află în zona Floreasca din București, iar prețul unui singur apartament se ridică la 1,57 milioane de euro. Apartamentul este uriaș, cu o suprafață de 165 mp, are două dormitoare, trei băi și este la etajul cinci al clădirii. Blocul are șapte etaje, trei scări de acces și are 86 de apartamente de lux.

„Dacă ar fi fost cu 790 de metri mai încolo, adică dincolo de Lacul Floreasca și de Eliade, ar fi vândut apartamentele cu peste 10-12.000 euro/metru pătrat”

Co-proprietarul complexului de lux este antrenorul echipei de fotbal Al-Sharjah din Emiratele Arabe Unite, alături de colaboratorii săi, Dorin Mateiu și Gheorghe Stelian. Cosmin Olăroiu are afaceri și în România, dar și în Dubai, fiind asociat în această țară într-un restaurant exclusivist.

Cum arată apartamentul achiziționat recent de Simona Halep. Sursă foto: capital

„One Rahmaninov este în acest moment cel mai luxos condominiu mare, adică ne-boutique și ne-turn. Și singurul, deocamdată, cu servicii de concierge, din câte știu. Dacă ar fi fost cu 790 de metri mai încolo, adică dincolo de Lacul Floreasca și de Eliade, ar fi vândut apartamentele cu peste 10-12.000 euro/metru pătrat. Dar așa, le vând doar la mai puțin de jumătate, aproape de 6.000. Când au fost puse în vânzare, în 2018, prețurile erau între 4.500 și 6.800 euro/metru pătrat“, se arată pe site-ul web „Property Index”.

Simona Halep, pe locul trei în clasamentul câștigurilor din tenis

Chiar dacă nu i-a fost ușor și a muncit enorm, Simona Halep se află pe locul trei în clasamentului câștigurilor în tenis. Pe primul loc se află Serena Williams cu 94.816.730 de dolari, urmată de Venus Williams cu 42.595.397 de dolari. Locul patru este ocupat de Maria Șarapova cu 38.777.962 de dolari, iar locul cinci îi aparține sportivei Petra Kvitova cu 37.252.032 de dolari.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre