Simona Ionescu / Redactor Șef

Smiley, expertul în pepeni. Îi învață pe fani cum să îi aleagă pe cei buni

Smiley, expertul în pepeni. Îi învață pe fani cum să îi aleagă pe cei buni
De când a devenit tătic, Smiley pare mai gospodar ca niciodată. Mai nou, acesta știe și cum să descopere pepenii copți.

E surprinzător câte talente poate avea Smiley. Știe chiar și care sunt pepenii cei mai dulci, fără să le facă dop.

Smiley, expertul în pepeni. Îi învață pe fani cum să îi aleagă pe cei buni

Cu puțin timp în urmă, îndrăgitul Smiley e postat pe pagina sa de socializare fotografii în care le arată internauților care este metoda cea mai potrivită pentru ca o persoană să-și dea seama cât de bun e pepenele pe care îl cumpără. Și asta, fără să-i facă dop. „Tehnici de verificare a pepenelui copt fără dop”, a spus cântărețul, în timp ce stătea cu urechea pe un pepene.

Sfaturi de la fani

Ce-i drept, comentariile celor din online nu au întârziat să apară aceștia dându-i și anumite sfaturi artistului. „Tinere, ciocăne întâi capu’ ș’apoi pepenele. Vezi cum sună, că urèche muzicală ai destulăăă……mi-am permis o glumă,( zic eu că de la vârstă mi se trage) vreau să fie luată că atare. Să fiți sănătoși!”, a spus una dintre fanele sale. Iar o altă fană a fost de acord cu metoda cântărețului: „Așa fac și eu, cred că este tehnică din Pitești învățată!”.

Expert în spălat biberoanele

Și tot Smiley pare că știe cel mai bine cum se spală biberoanele, pentru că e un tată care și-a luat bine rolul în seamă. Acesta a făcut deliciul fanilor cu o fotografie în care apare în exercițiul funcțiunii. Lângă el, se află mămica Gina cu micuța în brațe, ce pare încântată de cât de muncitor este tatăl ei.

Se pare că postura de părinte îl prinde foarte bine pe artist. O singură problemă se pare că are. Nu prea înțelege cum se schimbă becul. Drept urmare, artistul și-a întrebat fanii: “De câți Smiley e nevoie ca să schimbi un bec?”.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre