Simona Ionescu / Redactor Șef

Smiley își ia rolul de viitor tătic foarte în serios. Ce a declanșat e fără precedent

Smiley își ia rolul de viitor tătic foarte în serios. Ce a declanșat e fără precedent
Se vede că se pregătește serios să devină părinte. Smiley se implică în educația din România. Ce a declanșat e fără precedent.

Smiley și Gina Pistol se pregătesc să devină părinți, iar bebelușul va fi primul lor copil. Un COVID-baby  așteptat cu multă dragoste și emoție. Așa cum le-a spus prietenilor, Smiley e extrem de emoționant că anul viitor îl va surprinde în postura de tătic, cu biberonul în mână și schimbând scutece.

„Gina parcă plutește de când a aflat. Este ceea ce își dorea cel mai mult, un copil. Are 38 de ani, normal că este foarte fericită, însă, în același timp, ținând cont de faptul că nu mai are chiar 25 de ani, este și puțin emoționată, precaută. Acest copil nu a apărut din senin, ea și Smiley și l-au dorit, au planificat.

Nu se mai protejează de mult timp. Însă nu au fost disperați, nu au așteptat barza cu cronometrul în mână. Au spus că atunci când o să vrea Dumnezeu, se va întâmpla”, declarau presei apropiați ai acestora, luna trecută.

Smiley a declanșat revoluția educației

Între timp, Smiley, care e idolul adolescenților, își ia în serios viitorul rol al vieții lui, acela de tătic responsabil, și a declanșat o dezbatere fără precedent în mediul online.


El este adevăratul Ștefan Bănică jr.! Va trebui să vă obișnuiți

Fiica lui Măruță, apucături de divă de mică. Tata nu-i poate rezista!


„Citesc deseori în comentariile voastre că am responsabilitatea, ca persoană publică, să mă implic în proiecte care afectează în mod direct societatea”, a explicat Smiley. Iată câteva din comentariile lăsate de fani: „Ai o influență puternică, ca artist, iar exemplul tău nu este trecut cu vederea. Sunt mulți care s-ar alătura doar pentru ca tu ai propune. Ar putea fi schimbarea de care are nevoie generația care urmează” sau „Dacă mai multe persoane publice s-ar implica, poate s-ar vota legi mai serioase”.

Ca atare Smiley a luat taurul  de coarne. „Așadar, încurajat de mesajele voastre, am început o dezbatere pe tema Educației din România. 🇹🇩 Am întrebat Oamenii din stradă, elevii, dar și profesorii: Școală online sau școală normală? Care e preferință voastră? Cum vedeți voi noul an școlar? Cum putem însănătoși Sistemul de Învățământ?

Va aștept să dezbatem în comentarii! Fără implicarea voastră directă vocile noastre nu au nicio putere. Va mulțumesc pentru susținere și sunt sigur că împreună putem face lucrurile să meargă mai bine!”, a scris artistul pe pagina sa de social media.

Mărturisire șocantă

Acesta mai mărturisește ceva: „Am terminat școală acum ceva vreme, dar observ că între timp nu s-a schimbat mare lucru. Sistemul de Învățământ din România pare că se schimbă mult mai lent în comparație cu vremurile pe care le trăim, iar asta ne ține pe toți în loc…”.

Reacțiile nu s-au lăpsat așteptate. Iată ce i-a scris cineva la postare cu aproape 10.000 de aprecieri: „Îmi doresc o țară „sănătoasă”… unde băiețelul meu să învețe fără a-i fi îngrădit dreptul constituțional de a învață gratuit fără a fi constrâns în vreun fel… optez pentru o dezvoltare normală firească… on line la grădiniță sau clasele primare??? Glumiți??? On line nu se vor face cursuri și copiii noștri nu vor învață! Aș putea dezvoltă subiectul… dar să vedem și opinia celorlalți!”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre