Simona Ionescu / Redactor Șef

Smiley păstrează o tradiție secretă. Iată ce mișcare importantă a făcut cântărețul înainte ca Gina să nască

Smiley păstrează o tradiție secretă. Iată ce mișcare importantă a făcut cântărețul înainte ca Gina să nască
Chiar dacă Josephine e micuță, Smiley și Gina Pistol s-au gândit de pe acum ce cadou să-i pregătească fetiței când va deveni majoră.

Sunt atât de încântați de fiica lor, încât i-ar da și luna de pe cer. Ce au pus la cale Smiley și Gina Pistol.

Smiley păstrează tradiția în familie. Ce a făcut cântărețul și iubita sa, înainte ca Gina să nască

Smiley și Gina Pistol au fost binecuvântați cu o minune de copil în primăvara anului trecut, iar de atunci viața se învârte doar în jurul lui Josephine. Invitat în podcast-ul lui Mihai Bobonete, Smiley a recunoscut că el și Gina s-au gândit ce să-i dăruiască fetiței lor când va împlini 18 ani, încă dinainte ca micuța să vină pe lume.

Cu doar puțin timp înainte de a pleca la maternitate, prezentatoarea și cântărețul au înregistrat un mesaj. Smiley a afirmat că nu se va uita la filmarea făcută decât atunci când Josephine va deveni majoră.

„Nu ne-am făcut niciun plan, am zis hai să vorbim despre ce simțim”

„Noi am făcut o treabă, fix înainte să plecăm la maternitate. Eu i-am zis Ginei că aș vrea să facem o filmare, la Josephine în cameră, să-i vorbim ei la 18 ani (n.r să-i transmită un mesaj). Și Gina mi-a zis că nu poate, că o să plângă… dar fix înainte cu jumătate de oră sau o oră, înainte să plecăm la maternitate, am pus telefonul să vorbim.

Nu ne-am făcut niciun plan, am zis hai să vorbim despre ce simțim. Și atât am zis… draga noastră Josephine, și am început să plângem amândoi ca proștii”, a spus Smiley.

„Eu am învățat asta de la ai mei”

Artistul spune că și părinții săi au făcut un video când el avea doar trei ani și caseta i-a fost dăruită când a devenit major. „Dar până la urmă am reușit să spunem niște lucruri, pe care eu nu mi le amintesc, nici nu pot să mă uit la filmare acum, dar vrem să i-o dăm la 18 ani. Eu am învățat asta de la ai mei. Părinții mei, când am făcut 18 ani, mi-au făcut cadou o înregistrare cu mine la 3 ani”, a povestit artistul.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre