Simona Ionescu / Redactor Șef

Smiley și Gina Pistol s-au lăsat purtați de vânt. Unde au ajuns, ne arată chiar ei

Smiley și Gina Pistol s-au lăsat purtați de vânt. Unde au ajuns, ne arată chiar ei
De când au devenit părinți, Gina Pistol și Smiley sunt parcă mai îndrăgostiți ca niciodată. Iar cântărețul a făcut un gest mare pentru iubita lui.

Surpriză mare pentru fanii Ginei Pistol și a lui Smiley. Artistul a demonstrat ce importanță are familia pentru el.

Smiley și Gina Pistol s-au lăsat purtați de vânt. Unde au ajuns

Gestul pe care l-a făcut Smiley pentru iubita sa a arătat că e pur și simplu topit după ea. Artistul a lansat cu doar câteva zile în urmă o piesă superbă, iar cei care îi iubesc au fost bucuroși să-i vadă împreună în videoclip. Iar Gina s-a dovedit o parteneră perfectă pentru proaspătul tătic, chiar dacă apare doar în ultimele minute ale videoclipului.

„Este o gură de libertate într-o mare de <<trebuie>>”

”Orice om ajunge în punctul în care realizează că viața este cu de toate și că e bine ca el să învețe să se împartă între profesie, indiferent care ar fi aceasta, și universul lui cu tot ceea ce este esențial: familie, prieteni, distracție, pasiuni, evadări.

„Purtat de vânt” este strigătul interior al oricărui om împlinit profesional care tânjește după puțin timp pentru el și pentru ceea ce contează în viață. Este o gură de libertate într-o mare de „trebuie” care poate ajunge să ne înghită anii fără ca noi să-i mai trăim cu adevărat.”, a povestit simpaticul cântăreț.

Împlinit pe toate planurile

De când a devenit părinte, Smiley spune că este cu adevărat împlinit pe toate planurile. Are o carieră frumoasă, o iubită extraordinară și un copil pe care atunci când îl privește, uită de toate problemele. „Sunt fericit, râd mult și sunt recunoscător. Nu sunt neapărat senzații noi, mereu le-am avut, mă bucur că le retrăiesc zi de zi și că ele au atins alte cote.

Îmi place să mă joc, mă trezesc zâmbind și adorm tot așa. Am aflat că pot să fiu o „pernă” foarte bună și zi de zi, mai precis, seară de seară, mi se reconfirmă faptul că muzica are parcă somnifere în ea, dar și energizante, după caz (râde). (n.r. O zi din viața lor de familie) Începe cu zâmbete, îmbrățișări moi, joacă, povești.

Este foarte frumos dimineața, cel mai frumos. Seara nu reușesc mereu să fiu o piesă din puzzle, oricât m-aș strădui. Dar și când reușesc, îmi place tot și particip la tot. Suntem într-o continuă revelație și bucurie, nicio expresie a ei nu seamănă cu alta. Este foarte veselă, comunicativă, expresivă, fiecare zi cu ea vine cu o comoară în plus.

Josephine a venit când a vrut Dumnezeu și, probabil, și când a vrut ea, nu știu asta. Însă pentru noi a depășit nivelul de împlinire a dorinței, a fost mult mai mult decât atât.”, s-a destăinuit Smiley pentru Libertatea.

„Purtat de vânt” este a treia piesa extrasă de pe EP-ul „Mai mult de-o viață”. Urmează „Mi-aduc aminte”, ne anunță Smiley pe canalul de youtube.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre