Simona Ionescu / Redactor Șef

Smiley face naveta între Chișinău și Canada, via America. Ce planuri are

Smiley face naveta între Chișinău și Canada, via America. Ce planuri are
Încă de la începutul lunii februarie, Smiley și-a mutat familia în America. După vacanța în Maldive, el și Gina Pistol, împreună cu fiica lor, Josephine, au ajuns din nou într-un loc însorit, la Los Angeles. Nu este, însă, vorba de vacanță, chiar dacă au plecat în formulă completă. Artistul urmează să facă naveta.

În câteva zile, Smiley va face naveta între Chișinău și Canada, via America. Stabilit, cum spuneam, pentru mai multe săptămâni în America, Smiley nu a spus pas unor angajamente. El a stabilit mai multe concerte pe continentul american. Dar acum tocmai s-a anunțat un altul, aproape de România.

Prin urmare, Smiley va face o pauză de la înregistrări, va lua avionul și va zbura tocmai la Chișinău, pentru un concert. Apoi se va întoarce, va mai lucra, iar după mijlocul lunii viitoare va ajunge în Canada. Unde va susține alte concerte, în fața românilor stabiliți acolo.

Smiley face naveta între Chișinău și Canada

Smiley merge anual în America unde lucrează într-un studio profesional de înregistrări, pentru noi piese. În timpul liber descoperă cu familia lui locurile de pe continent. Și nu spune pas invitațiilor de a susține concerte.

Românii din diaspora canadiană au plătit între 20 și 120 de dolari canadieni pentru al vedea pe Smiley în concert

Biletele la cele două concerte pe care Smiley le va susține, în Canada, la Montreal și Toronto, s-au epuizat deja. Românii din diaspora canadiană au plătit între 20 și 120 de dolari canadieni pentru un bilet la concertele lui. Acestea sunt programate în data de 17 martie în Toronto, iar trei zile mai târziu, pe 20 martie, în Montreal.

Concert sold-out în capitala Moldovei

Săptămâna aceasta s-a anunțat și concertul de la Chișinău. Smiley va concerta în capitala Republicii Moldova în data de 2 martie, evenimentul fiind anunțat ca un concert de Mărțișor. Show-ul va avea loc la Palatul Național „Nicolae Sulac”, de la ora 18:00, iar prețul biletelor a fost între 350 și 1200 de lei moldovenești.

Smiley va zbura la Chișinău pentru a concerta pe 3 martie la Palatul Național

„Artistul pregătește un concert inedit, cu cele mai iubite piese și noutăți muzicale. Fii parte a unei seri de suflet, în cadrul Festivalului Internațional de Muzică „Mărțisor”, ediția a 58-a”, transmit promotorii evenimentului. Deja aproape toate locurile sunt vândute, mai fiind disponibile mai puțin de 20 de locuri, la ora redactării acestei știri.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre