Simona Ionescu / Redactor Șef

Snoop Dog fumează, ascultă manele și pregătește două albume

Snoop Dog fumează, ascultă manele și pregătește două albume
În timp ce o dă pe manele ca să își intre în stare înainte de concerte, Snoop Dog se pregătește intens pentru două evenimente importante.

Rapperul Snoop Dogg fumează, ascultă manele și pregătește două albume. Super inspirat de „ai noștri” acesta a anunțat că va lansa un nou album de studio. Albumul se va numi „From Tha Streets 2 Tha Suites”. Un single extras de pe acest material discografic, „Roaches In My Ashtray”, a fost lansat vineri, informează contactmusic.com.

În timp ce lucra mai intens la noul album, pe la mijlocul lunii ianuarie, o filmare cu Snoop Dog a devenit virală și i-a înebunit pe români. Rapperul asculta o manea de-a lui Florin Salam, fumând iarbă, înainte să apară într-un un concurs în LA. În timp ce fumează marijuana, Snoop Dogg se mișcă lent pe ritmurile manelei, iar  clipul  a strâns în 2 zile peste 2 milioane de aprecieri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)

„Șmecherilor cartonați / Ce repede vă udați / Acum după pandemie / De voi lumea nu mai știe / Se vede cine e valoare / Că a rămas tot în picioare”, sunt versurile care se aud în maneaua cântată de Salam. Imaginile au fost difuzate pe Instagram.

Snoop Dog fumează, ascultă manele și pregătește două albume

Tot pe Instagram, rapperul american, în vârstă de 49 de ani, a făcut și ultimul anunț legat de cariera sa. Și anume lansarea albumului. „From Tha Street 2 Tha Suites” este cel de-al 18-lea album de studio din discografia artistului. Precedentul lui album, lansat în 2019, s-a intitulat „I Wanna Thank Me”.

Snoop Dogg a lansat vineri şi un single extras de pe album: „Roaches In My Ashtray”. Un alt single de pe noul disc, „CEO”, ale cărui versuri vorbesc despre succesul de care se bucură Snoop Dogg în industria muzicală, a apărut pe piaţă, luna trecută.

Snoop Dog pleacă în turneu peste un an

În martie, artistul american şi-a reprogramat turneul din Marea Britanie şi Irlanda pentru a treia oară, întrucât pandemia de COVID-19 l-a obligat să amâne acea serie de concerte pentru anul 2022. Turneul „I Wanna Thank Me” va începe în martie 2022 la Glasgow. Va  continua apoi la Londra, Birmingham, Leeds, Manchester, Belfast şi Dublin. Toate biletele achiziţionate pentru programările iniţiale vor rămâne valabile.

Turneul reprogramat va include şi un concert suplimentar, în oraşul Killarney din comitatul irlandez Kerry. Mai amintim că, recent, Snoop Dogg a înfiinţat alături de Ice Cube, Too Short şi E-40 un super-grup hip-hop, Mt. Westmore. Primul album al trupei  va fi lansat luna aceasta.

Sursa foto: Instagram

Vedete de la Hollywood și sosiile lor din alte timpuri. Care-i explicația? FOTO

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre