Vedete de la Hollywood și sosiile lor din alte timpuri. Care-i explicația? FOTO

Vedete de la Hollywood și sosiile lor din alte timpuri. Care-i explicația? FOTO
Câteva vedete faimoase și-au descoperit sosiile din alte timpuri. Asemenarea este izbitoare și mulți au spus că au de-a face cu cazuri de călătorii în timp. Care să fie oare legătura între aceste personalități?

Asemănările remarcabile dintre aceste vedete și gemenii lor istorici au lăsat mulți teoreticieni ai conspirației convinși că au reușit să călătorească în timp. Oricare ar fi adevărul, aceste asemănări misterioase ar trebui să vă lase cu gura căscată. Câteva vedete de la Hollywood și-au găsit sosiile din alte timpuri. 

Nicolas Cage 

Vedete sosiile

În 2011, această imagine, despre care se spune că a fost făcută în 1870, a unui bărbat luat din Bristol, Tennesse, care este copia fidelă a legendei hollywoodiene Nicolas Cage, a fost scoasă la licitație pe eBay pentru un milion de dolari. A condus imediat la afirmații că a fost o farsă photoshopată, dar vânzătorul, Jack Mord din Seattle, Washington, susține și azi că a găsit din întâmplare originală.

Domnul Mord a susținut că aceasta este dovada fotografică reală a faptului că actorul este un adevărat vampir care a trăit de sute de ani. El a spus: „Peste 150 de ani ar putea fi un politician, liderul unui cult sau al unei emisiuni de talk-show”.

Vedete și sosiile lor. John Travolta 

În același timp, această imagine bizară a unui bărbat care arată exact ca John Travolta a fost, de asemenea, scoasă la vânzare de un vânzător separat care a pretins că nu are legătură cu domnul Mord. Cele două portrete au fost legate între ele de faptul că perechea din 1997 a jucat împreună în Face / Off și a condus la alte afirmații că trebuie să fi fost editate imaginile.

Vânzătorul fără nume din Ontario a spus că a fost inspirat de domnul Mord să-și scoată la vânzare imaginea. A vrut 50.000 de dolari pentru poza din 1860. „Știu că spui că John Travolta este în viață astăzi în 2011 și nu pare să aibă 151 de ani. John Travolta este scientolog și mulți scientologi cred într-un tip de reîncarnare. Bineînțeles, călătoria în timp nu poate fi exclusă nici ea”, a spus bărbatul. 

Vladimir Putin 

Vedete sosiile

Unii oameni cred de fapt că președintele rus poate călători în timp sau este un vampir nemuritor. Au apărut imagini istorice a doi bărbați, din 1920 și 1941, care arată asemănător versiunilor ușor mai tinere ale lui Vladimir Putin.  Acest lucru i-a determinat pe teoreticienii conspirației să viseze o versiune a evenimentelor despre cum ar fi de fapt el. Imaginea, surprinsă în 1920, este a unui soldat rus care chiar arată ca liderul.  O imagine separată despre care se spune că este un soldat rus în 1941 seamănă, de asemenea, cu Putin și cu individul din 1920.

Keanu Reeves

Agățat în Galeria Uffizi din Florența, Italia, este acest tablou din 1530 intitulat „Portretul unui om”, despre care mulți cred că trebuie să fi fost actorul hollywoodian Keanu Reeves într-o misiune de călătorie în timp.

Foto: Express UK

Cât de rebelă e, de fapt,  celebra actriță Rebel Wilson. Avem dovada!