Simona Ionescu / Redactor Șef

Soacra mare Victoria Beckham a profitat de nunta fiului ca să-și prezinte noua creație. Aproape că a eclipsat mireasa

Soacra mare Victoria Beckham a profitat de nunta fiului ca să-și prezinte noua creație. Aproape că a eclipsat mireasa
Fără îndoială, nunta lui Brooklyn Beckham cu  moștenitoarea unei averi de miliardar, Nicola Peltz, a fost evenimentul monden al momentului. Cele mai mari vedete s-au întrecut în ținute, care mai de care mai sofisticate.

Victoria Beckham, care are propriul brand de modă, nu a cusut rochia miresei. Nora ei a optat pentru o casă de modă cu tradiție în acest sens, Valentino. Dar Victoria tot a profitat de ocazie pentru lansa propria linie couture, la nunta fiului ei.

Trebuie amintit că aceasta are mari probleme cu afacerea din lumea modei. Casa de modă a Victoriei merge atât de prost, încât vedeta a intenționat să solicite ajutor guvernamental pentru afacerile afectate de pandemie. A și depus actele, însă, în fața nemulțumirii publice, după ce s-a aflat, a renunțat la cerere.

Victoria Beckham și-a lansat, la nunta fiului, prima piesă din colecția ei couture

Pentru nunta fiului său, Posh Girl și-a făcut o rochie care arată de parcă ar fi din metal lichid. Așa cum a dezvăluit într-un story, pe Instagram, materialul conceput la cerere, a fost realizat într-o manufactură din Italia. „Rochie specială pentru o zi specială. Prima rochie couture Victoria Beckham, realizată în atelierul din Londra”, a mai dezvăluit vedeta. Soția lui David Beckham a alocat șase zile angajaților ei pentru a realiza rochia, iar aceștia au avut nevoie doar de cinci.

Fosta Spice Girl  a sosit la nuntă de mână cu David – ca doi veșnic îndrăgostiți. Apariția a amintit publicului de nunta lor, în 1999. Atunci, „Posh Spice” a purtat o rochie neobișnuită: un slip dress cu cordoane subțiri în partea din spate.

Potrivit Vogue, Victoria Beckham i-a uimit pe toți invitații, nu doar prin rescrierea codului vestimentar al soacrei, ci și prin faptul că nu a încercat să eclipseze mireasa cu prea multe culori vii, deși… Mulți zic că a făcut-o, chiar și involuntar.

Materialul argintiu este un satin de mătase gri rafinat, cu un motiv de dantelă ton sur ton care înfrumusețează decolteul. Look-ul a fost completat cu bijuterii argintii minimaliste și o geantă de culoarea fildeșului, în timp ce părul ei a fost tras pe spate într-un coc lejer.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre