Simona Ionescu / Redactor Șef

Somație în fața parcului Disneyland: „Spuneți gardienilor să deschidă poarta!”

Somație în fața parcului Disneyland: „Spuneți gardienilor să deschidă poarta!”
Oamenii sunt într-adevăr întristați de închiderea celui mai frumos loc de pe Pământ.

Fanii și membrii distribuției s-au adunat sâmbătă în fața Disneylandului din California, pentru a protesta în sprijinul redeschiderii parcului, cu niște pancarte pe care scria „Spuneți gardienilor să deschidă poarta” sau „California are nevoie de locul ei fericit”.

Între timp, parcurile tematice din alte părți ale țării s-au redeschis (deși cu restricții din cauza pandemiei coronavirusului), dar Disneyland și alte parcuri din California au rămas închise în așteptarea unei decizii a oficialilor statului.

Parcul a fost închis la începutul pandemiei

Ambele parcuri Disney din America de Nord s-au închis în martie, la începutul pandemiei, deși Disney World din Florida s-a redeschis în iulie. Între timp, peste 28.000 de locuri de muncă s-ar fi pierdut în ambele parcuri.

Doar câțiva zeci de protestatari s-au adunat sâmbătă, dintre care unii erau foști angajați ai parcului.

„Membrii distribuției nu vor să-și piardă slujbele de vis. Este mai bine să deschidem Disneyland așa cum sunt toate celelalte și să le permită membrilor distribuției să aleagă dacă doresc să ne întoarcem sau nu, în loc să nu avem deloc de ales și să fim concediați. Am început acest eveniment ca răspuns la disponibilizare, în speranța de a deschide din nou Disneyland, astfel încât să nu se mai întâmple disponibilizări și astfel încât cei care au fost concediați recent să poată reveni”, a declarat Natasha Ramirez, care a organizat evenimentul, pentru USA Today. 

Ea a subliniat că protestul nu a fost doar să „putem merge să cumpărăm un churro”, făcând referire la una dintre gustările populare ale parcului. Ramirez a explicat că mesajul pe care ea și grupul încercau să îl transmită este că oamenii sunt îngrijorați că își vor pierde slujbele (sau că au fost deja concediați) și că parcul care rămâne închis are un impact uriaș.

Bill Cosby, distrus de regimul de detenție. Ultima imagine cu actorul închis pentru viol e înspăimântătoare

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre