Simona Ionescu / Redactor Șef

Sorin Ovidiu Vîntu vorbește despre pericolul de asasinat în cazul fraților Tate, în arest

Sorin Ovidiu Vîntu vorbește despre pericolul de asasinat în cazul fraților Tate, în arest
În două săptămâni frații Andrew și Tristan Tate ar putea părăsi detenția dacă nu vor deveni inculpați trimiși în judecată. O altă variantă pentru a rămâne după gratii e ca polițiștii și procurorii să adune noi probe incriminatoare.

Fraţii Andrew şi Tristan Tate sunt arestaţi preventiv pentru 30 de zile sub acuzaţiile de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol. Alături de ei, au ajuns după gratii și iubita celui dintâi, Georgiana Naghe, dar și o fostă polițistă, Luana Radu.

Sorin Ovidiu Vîntu s-a referit la cazul fraţilor Tate. El a spus că nu ştie absolut nimic despre ei în afara celor vehiculate în media. „Habar n-am cine sunt băieţii ăştia. După unii sunt niște cocalari, născuți și crescuți prin altă parte, dar cu similitudini cu cocalarii români. După alții sunt niște tipi de succes. Habar n-am. După altii sunt infractori, dacă ar fi să te iei după minunata justiție română.

Dar ce e cert este că nu-i paște niciun pericol în puscarie. Nu există asasinate în pușcăriile românești, nu are cine să asasineze. Deci chestia aia că îi paște asasinatul în puscarie e o prostie și vă spun în cunoștintă de cauză”, a spus Vîntu, conform National.ro.

Frații Tate și-au racolat victimele prin metoda loverboy

După rămânerea definitivă a măsurii arestului preventiv, pentru 30 de zile, în weekend, poliția a confiscat mai multe mașini din vasta colecție a celor doi frați Tate. Au fost ridicate 15 mașini de lux și 14 ceasuri scumpe,  valoarea totală a bunurilor depășind 3,6 milioane de euro. acestea ar putea fi valorificate pentru a se constitui despăgubiri pentru victimele lor. Amintim că în dosarul instrumentat de DIICOT sunt identificate, momentan, șase victime.

Potrivit procurorilor, fetele erau recrutate prin metoda „Loverboy” și obligate să lucreze în studioul de videochat al acestora, producând material pornografic.

În motivarea instanței, una dintre fete „a fost recrutată prin inducere în eroare cu privire la intenția de a pune bazele unei relații de căsătorie sau concubinaj și existența unor false sentimente ale inculpatului față de persoana vătămată”. Mai exact, victima a declarat că atunci când a fost așteptată la aeroport de una dintre complicele fraților Tate „i-a spus că va locui cu niște fete care lucrează pentru Andrew și fratele său, acestea având conturi pe … și împărțind câștigurile cu cei doi.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre