Simona Ionescu / Redactor Șef

Șoșoacă a declanșat ancheta în Poliția Română. Unii râd, dar nu-i de râs!

Șoșoacă a declanșat ancheta în Poliția Română. Unii râd, dar nu-i de râs!
Diana Șoșoacă a declanșat ancheta în Poliția Română cu ultima ei ispravă. Și deși există mulți care râd, situația nu este, fapt, deloc amuzantă sau de râs.

Șoșoacă nu s-a putut abține nici de această dată! Cu ocazia Zilei Porților deschise la Poliția Română, senatoarea a făcut spectacol, numai că de această dată s-a lăsat cu anchetă chiar în cadrul Poliției Române. Asta din cauză că Șoșoacă nu s-a mulțumit să admire dotările poliției de la distanță, ci a trebuit să le și testeze personal. 

În ultimul clip publicat pe pagina de Facebook a senatoarei, care a ajuns și pe TikTok, aceasta apare îmbrăcată într-o uniformă de armată şi cască de poliţist, în timp ce se urcă hotărâtă pe motocicleta de serviciu a unui agent de poliţie.

Șoșoacă s-a și pozat alături de polițist 

Șocoacă s-a și pozat alături de polițist și a ținut să și mulțumească Poliției Române: „ZIUA PORŢILOR DESCHISE LA POLIŢIA ROMÂNĂ! MULŢUMIM POLIŢIEI ROMÂNE!30.05.2024”, a scris, joi, pe Facebook, Diana Şoşoacă, alături de o fotografie în care ea apare îmbrăcată în aceleași haine militare şi este alături de doi bărbaţi: jurnalistul Luis Lazarus și celălalt îmbrăcat în uniformă de poliţist.

Șoșoacă s-a pozat mândră cu polițistul
Foto: Facebook

Cu toate că mulți au râs, situația nu este deloc amuzantă, mai ales că nici Poliția Română nu a gustat gluma, ba chiar din contră, a pornit o anchetă! Cercetările îl vizează acum și pe polițistul care i-a dat voie senatoarei să folosească motocicleata pentru intervenții și casca. 

Poliția de distanțează de orice tip de asociere cu campania electorală 

În comunicatul transmis, poliția Română a anunțat că a pornit o anchetă, dar și că se distanțează ferm de orice tip de asociere cu campania electorală.

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public în care un candidat la alegerile din data de 9 iunie apare purtând elemente din uniforma și folosește motocicleta de serviciu a unui agent de poliție, Centrul de Informare și Relații Publice al IGPR face următoarele precizări: 

 

@luis_lazarus Ziua Portilor deschise! Multumim Politia Romana! #fy @Diana Iovanovici-Șoșoacă #fypシ #politia #foryou #5pasidebine #viral_video #tiktokviral #dianasosoaca #vinesosoaca ♬ sunet original – Loulou Andreea

Conducerea IGPR condamnă ferm orice asociere a unui angajat al instituției cu o persoană aflată în campanie electorală și folosirea echipamentelor și a tehnicii din dotare pentru promovarea unor programe electorale, candidați ori partide politice.  

De asemenea, conducerea a dispus de urgență efectuarea de verificări cu privire la posibile încălcări ale legislației electorale și ale Legii 360/2002 privind Statutul Polițistului. Reafirmăm angajamentul de a menține integritatea și neutralitatea în toate acțiunile noastre și de a lua măsuri ferme împotriva oricăror abateri”, a transmis instituția.  

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre