Simona Ionescu / Redactor Șef

Soția lui Benone Sinulescu, dezvăluiri tulburătoare după două luni de singurătate. „Probabil că Dumnezeu a avut alte planuri cu el”

Soția lui Benone Sinulescu, dezvăluiri tulburătoare după două luni de singurătate. „Probabil că Dumnezeu a avut alte planuri cu el”
Sunt două luni de când Benone Sinulescu a trecut la cele veșnice, dar pentru soția lui, Elena, durerea e la fel de proaspătă.

Elena Sinulescu, soția marelui artist Benone Sinulescu nu-și poate reveni după nenorocirea prin care a trecut.

Soția lui Benone Sinulescu, dezvăluiri tulburătoare. „Era bine, totul mergea spre bine…”

Partenera de viață a unuia dintre cei mai mari artiști pe care i-a avut România, Benone Sinulescu, a vorbit la Antena Stars de momentele cumplite prin care trece. Deși au trecut două luni de când artistul s-a stins, ea nu poate să conceapă că nu-l mai are alături și a mărturisit că nu s-a așteptat niciodată ca el să se prăpădească.

Mai ales că începuse să se simtă din ce în ce mai bine, iar vestea morții a căzut ca un trăsnet. Totodată, Elena spune că în ultimele zile din viață, Benone al ei, care toată viața a fost vesel și pus pe șotii, s-a închis mult în el.

„Probabil că Dumnezeu a avut alte planuri cu el”

”Îmi este greu. Atât pot să spun. A fost așa, ca un trăsnet. A plecat atât de repede încât nu m-am așteptat. Era bine, totul mergea spre bine… Asta a fost. Probabil că Dumnezeu a avut alte planuri cu el. El a fost tot timpul o fire veselă, o fire pozitivă, dar în momentul în care și-a dat seama că nu se mai poate, s-a închis în el”, a povestit Elena Sinulescu.

Și-a expus public doar actul artistic

Mulți au fost cei care au criticat-o pe Elena Sinulescu pentru că nu a vrut să vorbească despre boala artistului, când acesta era în viață. Femeia spune acum că i-a fost foarte greu să spună tot ce are pe suflet în acele momente și a recunoscut că nu a vrut ca întreaga lume să știe prin ce trece soțul ei.

”El și-a expus public actul artistic, dar stările lui de sănătate și altele nu a ieșit cu ele în presă, să le facă publice. Toți suntem oameni și toți avem și bucurii și necazuri”, a adăugat Elena Sinulescu.

Benone Sinulescu s-a stins din viață la 84 de ani, în urma unei pneumonii. El și soția sa nu au avut copii.

Sursă foto: gandul

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre