Simona Ionescu / Redactor Șef

Soția lui CRBL e pusă pe fapte mari, a devenit afaceristă. Iată ce lucruri minunate ies din mâna ei

Soția lui CRBL e pusă pe fapte mari, a devenit afaceristă. Iată ce lucruri minunate ies din mâna ei
De când se știe a iubit dansul, de aceea și-a ales meseria de coregraf. Dar Elena, soția lui CRBL, mai are o pasiune extraordinară.

În perioada în care a locuit în Spania, soția lui CRBL a început să se ocupe din ce în ce mai mult de cel mai mare hobby al său.

Soția lui CRBL e pusă pe fapte mari, a devenit afaceristă. Iată ce lucruri minunate ies din mâna ei

A reușit să facă lucruri cu adevărat extraordinare în lumea dansului, dar nu a uitat niciodată de pasiunea ei pentru cristalele Swarovski, care a prins contur în perioada în care cei doi au locuit în Spania. Și pentru că s-a tot gândit ce ar putea ieși cu adevărat extraordinar din mâinile sale, s-a consultat cu CRBL și a pus la cale o afacere: tablouri cu cristale swarowski.

„Un business pe care îl fac în Spania și pe care o să îl continui și vreau să îl aduc în România”

,,Am continuat cu dansul, am predat și în Spania dans, am făcut și o altfel de artă, am început să fac niște tablouri foarte frumoase, un business pe care îl fac în Spania și pe care o să îl continui și vreau să îl aduc în România. Eu toată viața mea am dansat.

De la 5 ani am făcut dans sportiv, toate rochiile mele de dans sportiv sunt create de mine și de mama mea, sunt lipite pietricică cu pietricică, cusute, am foarte multe la dosar ca să zic așa și atunci am o pasiune foarte mare pentru cristalele swarovski.

„Fac diferite tablouri cu cristale swarovschi. Îmi place la nebunie. Sunt superbe”

Am tot stat să găsesc o soluție, o idee cum aș putea să le pun în valoare, cum aș putea să le fac altfel. Fac diferite tablouri cu cristale swarovschi. Îmi place la nebunie. Sunt superbe. Mă enervează, nu am găsit soluția încă pentru că în poze și în video nu ies atât de valoroase cum sunt când le vezi cu ochiul liber. Mă enervează că mă pricep, dar nu am găsit soluția”, spune aceasta, într-o declarație pentru Playtech.

“Tablourile sunt expuse în Marbella”

Chiar dacă lucrează foarte mult la un tablou, pentru că necesită multă răbdare și atenție, Elena spune că adoră ceea ce face, iar tablourile realizate până acum sunt expuse la Marbella.

,,Tablourile sunt expuse în Marbella, în Spania, dar probabil și aici va trebui. Unul a ajuns la New York, altul în Dubai. Sunt frumoase tare. Minimum 2 săptămâni durează munca la un tablou și după aceea depinde câte cristale ai, am ajuns și la 30.000 – 35.000 de cristale swarovski într-un tablou și atunci e destul de multă muncă.

E foarte dificil pentru că nu ai cum să spui un preț de pornire. Depinde de tablou, de cât de mare este, ce fel de cristale vrei să folosești, în funcție de mărimi, culori. E foarte greu de a pune un preț punctual sau general, depinde și câte ore muncești la el, că și asta contează”, a precizat ea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre