Simona Ionescu / Redactor Șef

Soția lui Dacian Cioloș, Valerie, a experimentat viața bucureștenilor fără căldură în apartamente. Gândul a dus-o la război

Soția lui Dacian Cioloș, Valerie, a experimentat viața bucureștenilor fără căldură în apartamente. Gândul a dus-o la război
Exclusiv. Dacian Cioloș a studiat în Franța unde și-a cunoscut soția, pe Valerie Villemin, şi s-au căsătorit în 2000. Franţuzoaicei nu îi era străină România. Fusese aici într-un stagiu de practică înainte să îl întâlnească pe Cioloş. Mutată aici, are ocazia să trăiască „pe viu” viața de zi cu zi a românilor și chiar mai mult.

Soția lui Dacian Cioloș, Valerie, a experimentat viața bucureștenilor fără căldură în apartamente. Evident, gândul a dus-o peste granițe, la război. Altfel, internauții au remarcat faptul că, în contextul în care toată lumea se plânge de creșterea prețurilor la electricitate, soții Cioloș își permit luxul de a-și face căldură în casă cu calorifere electrice.

Soția lui Dacian Cioloș a experimentat viața bucureștenilor fără căldură

Valerie Cioloș – Villemin a mărturisit pe Facebook experiența neobișnuită prin care a trecut, neputând să pornească caloriferul electric, a făcut foc în sobă. Din fericire, apartamentul familiei este dotată inclusiv cu sobe de teracotă.

„O duminică fără curent. De la 5 dimineața m-am trezit căci erau 17 grade în cameră. Imposibil să pun în funcțiune caloriferul electric. Fac foc în sobă. Ce minune! Ieri m-am culcat cu gândul la jumătatea din Ukraina fără curent. Cum poți face față? Pentru mine, absența electricității înseamnă să fii fără apă, fără posibilitatea de a găti, de a încălzi în bucătărie. Atât. În rest, am căldură în camera. Îmi încălzesc supa crema și apă pentru ceai, sus pe sobă. Funcționează. E doar călduță, dar merge.

În schimb gândurile zboară către conținutul congelatorului… oare care ore poate rezistă fără să se altereze conținutul? Ora 16:48. A revenit curentul, după 12 ore. Waou. Ce minune. Ce minune trăiesc fiecare zi fără să știu. #viatalatara #faracurent #Duminică #carpathianmountains”, a scris în postarea sa, Valerie, soția lui Dacian Cioloș.

Aceasta a ilustrat postarea cu o serie de imagini din casă. Ca să nu se plictisească, ea a citit la lumina unei lămpi cu gaz. Valerie Cioloș le-a arătat prietenilor virtuali și ce citește – în franceză – și cum îi arată vesela, dar și cât se bucurau de căldură cele două pisici pe care le are.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre