Simona Ionescu / Redactor Șef

Soția lui Daniel Pancu vorbește despre despre un subiect intim, considerat tabu în România. A decis să apeleze la medici

Soția lui Daniel Pancu vorbește despre despre un subiect intim, considerat tabu în România. A decis să apeleze la medici
Atât de mult îl iubește încât este dispusă să facă orice pentru a–i dărui un copil. Este vorba despre soția fostului atacant al Rapidului, Daniel Pancu. Andra nu exclude nici procedurile de fertilizare, dacă pe cale naturală nu vor reuși să conceapă un bebeluș.

Fost manechin, Andra, care s-a căsătorit cu Daniel Pancu în octombrie 2021, a dezvăluit că este hotărâtă să apeleze la orice metodă pentru a rămâne însărcinată.

Andra l-a cucerit pe selecționerul U20, încă de acum 20 de ani, când s-au văzut prima dată, însă abia în urmă cu doi ani Daniel Pancu a cerut-o de soție.
El a mai fost căsătorit cu Mihaela și au împreunaă doi copii. Iubirea cu Andra, fotomodel care a pozat pentru celebra revistă Playboy a fost oificializată în octombrie 2021 când au făcut nunta.

„Sunt doar grasă…”

La scurt timp de la căsătorie au apărut zvonuri că ar fi gravidă, însă Andra a negat speculațiile și recunoaște că „lucrează” pentru a-i oferi un copil fostului fotbalist. Ea crede că aceste zvonuri au apărut când luase ceva mai multe kilograme în greutate.

„Sunt doar mai grasă, că mănânc. O să vă anunț când voi fi însărcinată. Știu că au fost vreo trei valuri de știri, dar sunt puțin cam grasă. Lucrăm, da, ne dorim foarte mult copii, mai greu la bătrânețe. Acum sunt proceduri de fertilizare. Până la urmă nu am prejudecăți, nu mă interesează, apelez la orice trebuie ca să se întâmple. Deci nu e ca și când nu sunt de acord, asta am vrut să spun” a declarat Andra.

O dragoste incompletă

Daniel Pancu și frumoasa lui soție trăiesc o poveste de dragoste nesfârșită, iar ceea ce le lipsește acum este un copil.
„Toată lumea știe că noi am fost împreună și acum 20 de ani, pentru o perioadă destul de lungă! Este foarte romantic! S-au schimbat foarte multe.


Ți se schimbă viața în momentul în care ai o relație pe care ți-ai dorit-o toată viața și în momentul în care ești cu persoana pe care o iubești. Sunt mulțumită, fericită! Fată de casă am fost tot timpul, doar că am fost singură mult timp”, a precizat Andra.

Pancu ar fi divorțat de prima nevastă pentru Andra

Fosta sotie a lui Daniel Pancu, Mihaela Stanciu, a introdus acțiunea de divorț dupa 22 de ani de relație.

„Eu sunt cea care a decis sa puna capat casniciei, nu Daniel. A fost o decizie grea, care a venit dupa o relatie de 22 ani, dintre care timp de 10 ani am fost casatoriti legal. Motivele nu doresc sa le dezvalui, insa doresc sa subliniez ca separarea mea de Daniel nu are nicio legatura cu actuala partenera de viata a lui.

Legat de o alta dezinformare aparuta in presa, aceea ca, in urma cu 20 de ani, fostul meu sot si actuala partenera de viata au trait o poveste de dragoste, pot spune doar atat: in memoria telefonului lui Daniel, numarul de telefon al domisoarei era salvat cu nume de barbat: Ando Iar lista continua: Cristi de la Rapid, Laur de la Atlantis, etc”, a scris Mihaela Stanciu pe Facebook. Ulterior, femeia și-a șters contul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre