Simona Ionescu / Redactor Șef

Soțul care și-a atacat nevasta cu ciocanul: „Eram convins că Dana mă poate omorî”

Soțul care și-a atacat nevasta cu ciocanul: „Eram convins că Dana mă poate omorî”
Daniel Balaciu face primele declarații după ce a agresat-o pe soția lui, Dana Roba, cu un ciocan. Bărbatul i-a aplicat opt lovituri atent țintite: în cap și peste mâini. Este acuzat de tentativă de omor. El vrea sî răstoarne situația.

Acum Daniel Balaciu susține că doar s-a apărat, însă scopul din momentul agresiunii pare destul de precis:  dacă nu avea să o omoare, măcar o va mutila și urâți pe viață pe frumoasa femeie care a decis că nu mai vrea să stea alături de el. Iar mâinile i le-a lovit ca să îi ia una din puținele bucurii ale vieții: munca. Dana Roba este un cunoscut make-up artist în Timișoara, iar machiajele ei sunt adevărate minuni.

Daniel Balaciu a făcut primele declarații după ce a desfigurat-o pe Dana Roba cu ciocanul. Fostul arbitru de liga 5 susține că nu știe părea bine ce s-a întâmplat, fiind bolnav de varicelă în acel moment. Prin urmare el a solicitat  să fie judecat în libertate, pe motiv că fetițele lui au nevoie ca el să fie prezent în viața lor.

Dana Roba, în comă după ce a fost bătută cu ciocanul

Amintim că la începutul lunii, Daniel Balaciu a băgat-o în spital pe Dana Roba, în comă, fosta iubită a lui Nicolae Guță rămânând internată timp de trei săptămâni. Balaciu și Roba au două fetițe împreună, iar bărbatul susține că el a fost cel care s-a ocupat mai mult de copii, astfel că a cerut să fie judecat în libertate.

Pentru a-și recompune craniul spart, dana Roba mai are nevoie de operații

Inițial, Daniel Balaciu a spus că nu ține minte ce s-a întâmplat pentru că era bolnav. El a pus ieșirea nervoasă cu ciocanul pe seama varicelei de care suferea în acel moment. Ulterior, și-a schimbat declarația și a spus că, de fapt, gestul său a fost o replică la agresiunile venite din partea soției sale, Dana Roba. Femeia era cea care îl bătea frecvent și ar fi de vină pentru cele întâmplate.

„Eram convins că Dana mă poate omorî”

„Luni, 5 iunie, pe la 7 dimineața, m-a trezit soția să duc copiii la sat. Dana voia să fie liberă. Eu, având varicelă, i-am zis că nu vreau să merg, atunci mi-a băgat mâna în gât, m-a scuipat pe față.

Văzând că devine tot mai agresivă, am luat copiii, apoi m-am dus la mama, pe la ora 10 m-am întors în apartamentul în care locuiam cu soția, moment în care Dana a fost foarte deranjată că am revenit și că nu am rămas cu copiii la părinți. Atunci a început să mă scuipe și să mă lovească cu o jucărie de lemn în zona capului și a mâinilor, iar eu am încercat să mă apăr.

Când am văzut că nu se mai oprește, eu am luat un obiect ca să mă apăr și am început să o lovesc înapoi. Nu mai țin minte ce s-a întâmplat după. Am fost în legitimă apărare, soția fiind foarte violentă. Trebuie să menționez faptul că am început să conștientizez ce se întâmplă în momentul în care am văzut-o plină de sânge. În momentul acela am sunat la 112 și am chemat ambulanța.

Conform Danei Roba, bătaia a avut loc cu fetițele de față. Daniel Balaciu spune că mai întâi le-a dus la mama sa

Nu-mi aduc aminte cu ce obiect am lovit-o pe soția mea, în acel moment eram convins că Dana mă poate omorî. Nu am intenționat niciodată să o lovesc și nu-mi aduc aminte ce s-a întâmplat atunci. Tot ce știu e că mi-a fost frică pentru viața mea. Dana era o fire foarte violentă, mai înaltă decât mine și foarte puternică. În cei 7 ani de relație, eu nu am lovit-o pe soția mea niciodată, în schimb ea m-a agresat de mai multe ori”, a declarat Daniel Balaciu în emisiunea Acces Direct.

Balaciu nu a uitat să amintească de manelistul Guță

Soțul Danei Roba a mai spus că aceasta l-a amenințat cu interlopii. Astfel, a început să își facă griji pentru viața sa și a simțit nevoia să se apere. De asemenea, el a adus aminte de relația pe care soția sa a avut-o cu Nicolae Guță.

Sursa foto: Evz
Dana Roba a fost, pe vremuri, iubita lui Nicolae Gușță. A și apărut, ca dansatoare, în clipurile lui (Sursa foto: Evz)

Dana a început să mă amenințe cu interlopii și mi-a fost frică că vor veni să mă omoare. Regret ceea ce am făcut și nu o voi mai lovi niciodată pe soția mea. Dar vreau să se știe că ce s-a întâmplat a fost în legitimă apărare din cauza faptului că am fost provocat. Aș vrea să fiu judecat în libertate, pentru că fetițele mele au nevoie de mine că am lucrat 10 ani la jandarmi. Eu m-am ocupat de fete, nu soția mea.

Dana a fost amanta lui Guță și am poze cu ea venind acasă la 1 noaptea. Soția mea și-a făcut relații pentru că machiază, ea mi-a distrus familia. În toată perioada în care am fost împreună nu i-am dat nicio palmă. Menționez și că am fost campion la șah”, a mai spus Daniel Balaciu.

Pentru că între cei doi intervine iminent divorțul, Balaciu a admis că se va separa de soția sa, însă vrea să facă partaj de bunuri. Sub nicio formă nu vrea să îi cedeze apartamentul mamei copiilor săi.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre