Simona Ionescu / Redactor Șef

Soțul femeii împușcate de Alec Baldwin luptă ca vinovatul să fie demascat. Deschide proces

Soțul femeii împușcate de Alec Baldwin luptă ca vinovatul să fie demascat. Deschide proces
Matthew Hutchins, soțul directoarei de imagine Halyna Hutchins, ucisă involuntar de actorul Alec Baldwin, dorește să se facă dreptate.

Matthew Hutchins, soțul directoarei de imagine Halyna Hutchins, face orice îi stă putință ca adevărul să nu fie băgat sub preș. El a angajat o firmă de avocatură din Los Angeles.

Soțul femeii împușcate de Alec Baldwin luptă ca vinovatul să fie demascat. Deschide proces

După ce a rămas fără partenera de viață, care a fost împușcată din întâmplare de actorul Alec Baldwin pe platourile de filmare de la ”Rust”, Matthew Hutchins nu mai are liniște. Bărbatul e distrus, dar nu suportă ca vinovatul să fie liber și să nu-și primească pedeapsa.

Drept urmare, a angajat o firmă de avocatură din Los Angeles. Potrivit informațiilor oferite de TMZ, este vorba de avocați specializați în vătămări corporale și deces din culpă. Curând va fi deschis un proces atât în numele lui, cât și al fiului său, Andros, în vârstă de nouă ani.

 

Să fi fost sabotat Alec Baldwin?

Conform Reuters, e posibil ca Alec Baldwin să fi fost sabotat. Această ipoteză îi aparține unui avocat al armurierului care a supravegheat armele de foc folosite pe platoul de filmare al lungmetrajului ”Rust”. Cine să fi fost cel care a pus intenționat un glonț adevărat în pistolul cu care a tras actorul?

Avocatul Jason Bowles susține că armurierul Hannah Gutierrez, clienta sa, a scos muniţia dintr-o cutie în care era convinsă că se aflau doar gloanţe oarbe. În plus, gloanțele adevărate seamănă foarte bine cu cele oarbe.

„Cineva a avut intenţia de a sabota acest platou cu muniţie reală”

”Ne e teamă că e posibil ca aşa să se fi întâmplat lucrurile, că cineva a avut intenţia de a sabota acest platou cu muniţie reală, plasată intenţionat într-o cutie cu gloanţe oarbe. (…) Nu susţinem că cineva ar fi avut vreo intenţie de a produce tragedia unei omucideri. Dar a dorit să facă ceva care să provoace un incident de securitate pe platoul de filmare”, a mai spus el. „Asta credem că s-a întâmplat”, a afirmat avocatul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre