Simona Ionescu / Redactor Șef

Spargerea unor cărămizi la Românii au talent a fost de speriat. Reacțiile juraților

Spargerea unor cărămizi la Românii au talent a fost de speriat. Reacțiile juraților
Pe scena „Românii au talent” au pășit talente de nedescris. Emisiunea a adus pe micile ecrane de-a lungul timpului numeroase momente șocante. Concurenții i-au băgat în sperieți pe telespectatori, dar și pe jurați.

La „Românii au talent” au venit concurenți extrem de talentați. Unii dintre aceștia au creat o mare tensiune în public. Nick Angelo este un luptător care nu știe ce înseamnă frica. 

Nick Angelo și-a descoperit talentul la vârsta de 3 ani

La vârsta de doar nouă ani, face kickboxing și a venit la „Românii au talent” ca să își doboare propriul record.

Nick Angelo sparge cu brațul șase cărămizi. Înainte de a urca pe scenă, puștiul din Sibiu a povestit că avea doar trei ani când și-a descoperit talentul, în joacă. 

Tatăl său a fost cel care și-a dat seama că băiatul ar putea avea un viitor spectaculos în acest sport. Acum, părintele i s-a transformat în antrenor și îl încurajează să își depășească limitele, să ajungă „cel mai bun”.

„La 3 ani m-am apucat de sportul acesta în joacă. Am început să arunc cu pumnul aiurea. Tata a început să îmi spună că sunt talentat, m-am apucat de sportul asta și uitați unde am ajuns.

Tata e antrenorul meu, trage de mine pentru că vrea sa fiu cel mai bun. Din 90 de meciuri, am 80 câștigate și 10 pierdute, dar unele sunt trișate și în majoritatea (n.r – meciurilor) m-am bătut cu din ăștia de 14 ani.

Sunt cel mai bun din România, sportul ăsta nu-l iau ca pe o joacă, eu îl iau în serios”, a spus Nick Angelo la „Românii au Talent”.

Andra nu ar vrea ca băiatul ei să facă așa

Numărul lui Nick Angelo a fost periculos pentru un copil de vârsta lui. Dar, demonstrația puștiului a fost spectaculoasă. După ce Andra s-a îngrijorat, Andi Moisescu a fost uimit de ce s-a petrecut pe scenă.

„E frumos, iau partea pozitivă a acestui număr. Faptul că la o vârstă atât de fragedă reuşeşte să se concentreze, să-şi adune toată puterea ca să realizeze acest record.

Nu judec părinţii, dar eu nu mi-aş pune copilul să facă asta. Aoleu, dar se sparg, nu glumă, nu se crapă doar.

Mi se pare incredibil cum un copil atat de mic reuseste sa se concentreze astfel incat sa reuseasca sa faca tot ce a facut el aici.

E un copil-barbat. Probabil ai vazut la tatal tau sau la cineva din familie asta de esti atat de motivat sa faci chestia asta”, a spus Andra.

Ce i-a transmis Florin Călinescu

Nick Angelo a primit un sfat și de la Florin Călinescu. Acesta a încercat să-l facă pe puști să înțeleagă că nu trebuie să exagereze cu pasiunea periculoasă și să meargă înainte până în punctul în care sănătatea să nu îi fie pusă în pericol.

„Loviturile la cap la copii sunt periculoase, bine și la oameni mari. Ai grijă, cât de cât. Dacă tu crezi că asta este destinul tău, nu pot eu să arbitrez. Mi-ar plăcea să te duci până unde poți, sănătos să fii”, l-a sfătuit Florin Călinescu pe micul kickboxer de la „Românii au Talent”.

A cucerit telespectatorii și a plecat cu 4 de „DA” de pe scena „Românii au talent”. Smiley o cunoștea pe frumoasa brunetă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre