Simona Ionescu / Redactor Șef

Spectacol inedit în prima ediție „iUmor”, cu mici și muștar. Reacția Deliei a stârnit amuzamentul tuturor

Spectacol inedit în prima ediție „iUmor”, cu mici și muștar. Reacția Deliei a stârnit amuzamentul tuturor
„iUmor” 2024 a început în forță, iar spectacolul s-a încins. S-a lăsat cu concurs de mici și muștar, care a fost câștigat detașat de unul dintre prezentatorii show-ului. Delia s-a făcut remarcată.

S-a râs cu lacrimi în prima ediție a show-ului „iUmor”, când s-a făcut și un concurs de mâncat mici. Chiar dacă nu a participat, Delia a înghițit și în sec și a acordat ajutor concurenților. Și-a luat însă revanșa mai târziu.

Natanticu și Emi s-au „bătut” pe mici

Concurs de mici la iUmor

Printre invitații talentați care au călcat pe scena „iUmor” s-a numărat și Adrian, care a ales să se îmbrace în Muștar și să invite jurații la un concurs inedit de mici. Cinci bărbați iubitori de grătar au urcat pe scenă, printre care Natanticu și Emi.

Aceștia au avut în față un platou cu nu mai puțin de 30 de mici și muștar din belșug, din care trebuiau să consume cât mai mulți în trei minute. Dar în loc să se grăbească să-i consume, i-au savurat tacticos.

„O formă de tortură medievală cu carne tocată”

Delia, sătulă să le tot spună că e un concurs, nu un moment în care stau la mici cu prietenii, s-a ridicat de pe scaun: „Nu-mi place ce văd, parcă e ceva în slow motion. Nici în cea mai proastă zi a mea nu mănânc așa”. Și a început „o formă de tortură medievală cu carne tocată”, cum a numit-o Cătălin Bordea.

Simpatica artistă a început să le îndese bărbaților micii în gură, spre amuzamentul publicului și a colegilor. „Dă-i cu micul în amigdale. O înțeleg pe colega mea că s-a dus să le bage  micul în gură, pentru că momentul era letargic”, a pus și Cheloo paie pe foc.

Cântărețul a împărțit publicului platourile cu mici, fripturi și cartofi prăjiți

Delia a stârnit amuzamentul tuturor, când le-a îndesat concurenților micii în gură

Concursul a fost câștigat detașat de Emi cu 10 mici mâncați cu poftă, acesta luând și restul micilor cu el, pentru că prietenul Cuza, pofticios din fire, aștepta cuminte. Ulterior, concurentul Muștar a împărțit juraților două platouri cu mici, fripturi și cartofi prăjiți, din care Delia s-a înfruptat pe săturate.

Cheloo și Bordea au considerat că produsele savuroase trebuie să ajungă la spectatori, așa că le-au împărțit corespunzător. „Am suflet de ospătar. Nu vă fie rușine cu mine, nu mai fiți politicoși, luați tot!”, a mai spus Cheloo.

Din păcate, ideea concurentului Adrian nu i-a adus like-urile mult așteptate, dar spectacolul a fost apreciat de toți cei prezenți.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre