Simona Ionescu / Redactor Șef

Sportivii de la Jocurile Olimpice de la Paris vor sta pe tușă. Au ajuns acolo paturile „anti-amor”

Sportivii de la Jocurile Olimpice de la Paris vor sta pe tușă. Au ajuns acolo paturile „anti-amor”
După ce s-a aflat că mulți sportivi au făcut „nebunii” în competiții, s-a luat o decizie. La Jocurile Olimpice de la Paris vor dormi în paturi „anti-amor”.

Paturile „anti-amor” de la Jocurile Olimpice din Paris, orașul iubirii au dimensiuni reduse, tocmai pentru a-i descuraja pe sportivi să se gândească la altceva în afară de competiția sportivă. Paturile sunt fabricate de Airweave, care a realizat, de asemenea și produsele pentru Jocurile Olimpice din 2020 de la Tokyo, Japonia.

Saltelele și cadrele din carton sunt 100% reciclabile

Potrivit Inside the Games, sustenabilitatea este citată ca fiind principalul motiv pentru care oficialii olimpici au optat pentru paturi în acest an. Saltelele și cadrele din carton sunt 100% reciclabile. „Sper că eforturile Parisului 2024 vor arăta că este posibil să faci lucrurile diferit”, a declarat Georgina Grenon, director de excelență în domeniul mediului pentru comitetul de organizare, potrivit publicației.

Amor sălbatic între atleții olimpici

Paturi anti-amor la Jocurile Olimpice de la Paris

De-a lungul anilor, poveștile despre amor sălbatic între atleții olimpici au abundat în mass-media. Jucătorul de tenis de masă Matthew Syed a declarat anterior pentru Times of London că a avut parte de desfrâu la Jocurile din 1992 de la Barcelona, Spania. „Am făcut amor mai des în acele două săptămâni și jumătate decât în restul vieții mele”, a recunoscut acesta.

Un atlet anonim spune că a avut parte de o partidă în patru

Nici la Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra situația nu a fost mai diferită. Un atlet anonim a recunoscut atunci că a avut o „partidă în patru” cu un coechipier bărbat și două femei în Satul Olimpic, potrivit Mirror. Aceeași publicație a citat un american dublu medaliat cu aur care a mărturisit: „Am văzut oameni făcând amor în aer liber.

Pe iarbă, între clădiri, oamenii fac amor în mod regulat”. Să reușească oare paturile de carton să-i oprească anul acesta pe sportivi de la cele mai fierbinți nopți? Rămâne de văzut dacă paturile îi vor încurca sau nu sunt deloc pretențioși…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre