Simona Ionescu / Redactor Șef

Sportivii lumii se mândresc cu accesorii extravagante. Cine poartă cel mai scump ceas din lume

Sportivii lumii se mândresc cu accesorii extravagante. Cine poartă cel mai scump ceas din lume
Când faci parte din categoria marilor sportivi ai lumii, e musai să ai un ceas pe măsură. Cine îl are la mână pe cel mai scump.

De ani buni, brandurile de ceasuri își asociază numele cu ale multor sportivi de elită. Cine este personajul care îl are pe cel mai scump.

Sportivii lumii se mândresc cu accesorii extravagante. Cine poartă cel mai scump ceas din lume

Unul dintre personajele cele mai îndrăgostite de ceasurile de lux este fotbalistul brazilian Neymar. Potrivit libertatea.ro, acesta a cumpărat în 2017 un exemplar de vis, pentru care a scos din buzunar nu mai puțin de 180.000 de dolari. În plus, acesta are și propria linie de ceasuri, dar a fost văzut purtând și unul de 2000 de dolari.

În ceea ce îl privește pe fostul boxer Floyd Mayweather, acesta se mândrește cu un ceas creat de cei de la Jacob&co. Este vorba de o bijuterie unicat, cu 239 de diamante de 260 de carate. Valoarea acesteia se ridică la prețul de 18 milioane de dolari. Și tot Floyd mai are un alt ceas, este vorba de un Royal Oak îmbrăcat în aur roz, cu 1005 diamante. Acesta costă aproape 300.000 de dolari.

Cu ce se mândrește Michael Jordan

Când a primit Medalia Prezidențială a Libertății de la președintele Obama, faimosul Michael Jordan a purtat un Big Pilot IWC Ediție Limitată. Prețul de vânzare al unui astfel de exemplar a fost de aproximativ 35.500 de euro.

 

Tot accesorii de top are și Lionel Messi, dintre care se remarcă și un un Jacob&co Epic SF24, pentru care a plătit 190.000 de dolari.

 

Potrivit digisport.ro, anul trecut Cristiano Ronaldo ( foto deschidere articol) a fost fotografiat la finalul lunii decembrie, în Dubai, la gala Globe Soccer Awards. În acest loc a fost desemnat ”cel mai bun fotbalist al secolului”. A purtat un ceas cu totul ieșit din comun, e vorba de o bijuterie din aur alb de 18 carate, încrustat cu diamante. Conform unor site-uri de specialitate, această adevărată operă de artă a fost evaluată la suma de 1.500.000 de euro.

Sursă foto: digisport.ro

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre