Simona Ionescu / Redactor Șef

Spune că are un nou iubit, dar Anamaria Prodan suferă ca un câine. „O să-l iubesc toată viața, l-am iubit cu toată puterea Universului”

Spune că are un nou iubit, dar Anamaria Prodan suferă ca un câine. „O să-l iubesc toată viața, l-am iubit cu toată puterea Universului”
Chiar dacă se afișează cu noul iubit, Anamaria Prodan nu poate să-l uite pe Reghecampf. Vedeta e dărâmată.

Un divorț nu e tocmai cel mai ușor lucru de pe pământ, iar Anamaria Prodan nu mai poate să țină totul în ea.

Spune că are un nou iubit, dar Anamaria Prodan suferă ca un câine. „O să-l iubesc toată viața, l-am iubit cu toată puterea Universului”

În plin divorț de antrenorul Craiovei, Anamaria Prodan dă tot mai multe din casă. Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, vedeta a lăsat garda jos și a spus că nu e prima amantă pe care a avut de-a lungul căsniciei, dar de data asta s-a ajuns mult prea departe, iar ea a fost nevoită să pună piciorul în prag.

„Am făcut istorie ca familie, astăzi el face istorie în prostie”

„Să furi tot ce a muncit familia și să dispari, după care să apară amanta ta în diferite ipostaze, iar noi toți să primim mesaje… N-a existat în istoria acestei familii așa ceva. E ca o ironie, că n-am suportat niciodată golăncile. El a căzut în lumea asta. Pentru mine este șocul vieții, dar îl iau așa. Am făcut istorie ca familie, astăzi el face istorie în prostie”, i-a spus Anamaria Prodan.

Cred că mama se întoarce în mormânt

Pe de altă parte, blonda spune că e mult mai bine că mama sa nu a asistat la așa ceva, pentru că nu ar fi suportat să vadă un divorț. „Cred că mama se întoarce în mormânt. Poate e mai bine că s-a dus cu amintirea unui bărbat al meu ok, cu mici probleme pe care le prindea din zbor. Eu n-am vorbit niciodată cu nimeni. Orice s-ar fi întâmplat, eu ieșeam și spuneam că am cel mai mare bărbat de pe Pământ. Eu știam ce trăiesc”, a explicat Anamaria Prodan.

Eu l-am iertat de foarte multă vreme

Chiar dacă a fost rănită și s-ar putea să se căsătorească cu iubitul arab, afacerista susține că sentimentele ei pentru antrenorul Craiovei sunt aceleași. Și, dacă s-ar pune problema unei împăcări, nu ar refuza.

„Eu l-am iertat de foarte multă vreme. Niciodată nu spun niciodată, pentru că eu am trăit în viața asta niște experiențe de nu se poate. O să-l iubesc toată viața, l-am iubit cu toată puterea Universului. Tot pe capul nostru o să cadă, tot la noi o să se întoarcă”, a declarat Anamaria Prodan.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre