Simona Ionescu / Redactor Șef

Spune-mi ce culoare au palmele, ca să-ți spun ce caracter ai

Spune-mi ce culoare au palmele, ca să-ți spun ce caracter ai
Specialiștii spun că trăsăturile unei persoane sunt determinate și de culoarea palmei. Dar și care este starea de sănătate.

Ați privit vreodată palmele altcuiva? Dacă o faceți veți vedea că palmele au o culoare diferită. Pe baza acestei culori, specialiștii vă pot spune ce caracter aveți, dar și cu ce probleme de sănătate vă veți putea confrunta.

Când culoarea palmei este galbenă

În cazul în care culoarea palmei este gălbuie, atunci înseamnă că există mai puțin sânge în corpul dumneavoastră, adică este posibil să suferiți de anemie. Dar să fiți și egoiști… De asemenea, specialiștii spun că o persoană cu o palmă gălbuie ar putea avea și o boală legată de ficat, dar și o lipsă de noroc și o persoană leneșă, care nu are chef să facă nimic și stă departe de muncă.

În ultimul rând, palma galbenă indică o slăbiciune, dar și faptul că persoana poate deveni îngrijorată de lucruri mărunte. Iritabilitatea poate fi, de asemenea, ridicată dar și dependența de ceilalți. Pe de altă parte, mintea este plină de îndoieli și gândire negativă.

Când palma este de culoare roșie

Dacă unele părți ale palmei apar roșiatice atunci înseamnă că există probleme legate de tensiunea arterială. De asemenea, reflectă personalitatea nativilor care își pierd cumpătul din cauza unor probleme mărunte. Dacă o persoană are palma foarte roșie, înseamnă că nativul este foarte agresiv. Pur și simplu nu își poate controla furia și ajunge chiar până la a se bate.

Culoarea roșu intens a palmei indică și faptul că nativul poate suferi de o boală legată de nervi în viața sa. Persoanele cu palmele roșii pot fi la un post bun. Uneori pot munci foarte mult, în timp ce în alte ocazii pot fugi de la serviciu. Persoana poate fi nerăbdătoare emoțional și poate chiar să facă greșeli din cauza încăpățânării. Din punct de vedere emoțional, se poate înfuria din cauza unor lucruri mărunte.

Există multă inconsecvență în gândirea lor, astfel încât își schimbă mereu deciziile. O persoană cu mâinile roșii știe să se impună în societate, iar deciziile sale sunt înțelese și auzite de ceilalți. Persoana va avea parte de prosperitate și fericire abundente, va avea o sănătate bună.

Când palma este de culoare roz

Culoarea palmelor spune ce caracter aveți

Dacă palmele au o nuanță roz închis atunci înseamnă că persoana va fi binecuvântată cu fericire și va fi respectată. Va fi susținută de prietenii săi și poate obține o poziție foarte bună pentru toată munca depusă. Persoana poate fi fericită și norocoasă și se va ocupa de activități importante.

De multe ori, din cauza temperamentului său irascibil, cei cu palmele roz se pot îndepărta de ceilalți și o gândire ușor instabilă. Persoanele cu palma roz sunt de încredere, iar relația cu familia va fi bună.

Când palma este de culoare albă

Culoarea albă a mâinilor nu este bună. O astfel de persoană va avea tendința de a se enerva ușor, se va simți obosită și va avea mult stres. De obicei, persoanele cu palma albă vor rămâne singure. Sunt neliniștite din fire, vor fi ocupați de propriul lor set de gânduri.

Poziția lor financiară nu va fi la înălțimea așteptărilor, de multe ori pot ajunge să ia un împrumut și acest lucru poate duce la probleme. Din punct de vedere spiritual sunt misterioși. Se confruntă cu multe suișuri și coborâșuri în viață.

Când palma este de culoare albastră

Palma albastră înseamnă că mișcarea sângelui este lentă în corpul nativului. Acești oameni sunt mereu stresați și nu vor fi capabili să ducă o viață bună. Nici financiar nu va fi foarte bine, pentru că nu vor putea să lucreze așa cum își doresc.

Când palma este de culoare neagră

Palma negricioasă indică negativitate și o viață plină de lupte. Vor exista o mulțime de conflicte în viață, iar persoana poate să nu-și găsească liniștea sufletească nicăieri. Persoanele cu palme de culoare închisă au de obicei multe probleme de sănătate, au tendința de a se certa și nu se vor înțelege cu oamenii.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri