Simona Ionescu / Redactor Șef

Starea Monicăi Anghel de când a fost depistată cu COVID s-a schimbat. Imaginea momentului

Starea Monicăi Anghel de când a fost depistată cu COVID s-a schimbat. Imaginea momentului
Monica Anghel a fost diagnosticată cu COVID, iar imaginea cu ea bolnavă a creat panică în lumea artistică și în rândul fanilor. Cântăreața a îndurat simptomele grele provocate de virusul SARS-CoV-2 și a declarat că nu a reușit să evite infectarea, deși s-a vaccinat cu schema completă.

„Sunt vaccinată cu ambele doze și cu toate acestea tot am facut COVID… aveți grijă de voi”, a transmis Monica Anghel prietenilor și fanilor ei.  Cântăreața a postat și o fotografie care arată că virusul a pus-o la pat și că boala nu este una pe care să o tratezi cu superficialitate.

Mesaje de la Andreea Marin, Luminița Anghel și Adelina Pestrițu

Diana Dumitrescu, actriță: 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ sanatate!!!
Paula Chirilă, actriță: Sanatate multa, Monica! 🤗🙏🏻❤️❤️❤️
Adelina Pestrițu, influencer: Sanatate❤️
Cătălina Grama, actriță: ❤️🙏🏻 Sanatate multa sis!
Luminița Anghel, cântăreață: Sanatate multa, sury!❤️
Andreea Marin, vedetă TV:  Însănătoșire grabnică! Și eu, însă tocmai pentru ca am fost vaccinata, am avut o forma mult mai ușoară decât cea a majoritatii celor care au luat în același timp cu mine și nu sunt vaccinați, eu fiind cea mai vârstnica dintre toti. 3 zile am avut stare de rau ca în cazul gripei care e neplăcută, bineînțeles, temperatura, dureri de mușchi și cap, tușit, 2 zile fără miros, dar… atât. În rest, bine apoi, am stat izolata, dar în stare bună. Nu am avut deloc probleme pulmonare, nici simptomele mult mai neplăcute și de durata pe care le-au avut cei din jur… Asta pentru ca sunt un om sănătos. Dacă exista și alte afecțiuni, contează și acestea. Precum și când ai făcut vaccinul, eu l-am făcut acum 5 luni, anticorpii scad ca număr în timp. Deci nu ai protecție 100 la suta, dar tot e de ajutor, cel puțin asta e concluzia mea. Răbdare, tratament și corpul tău va lupta, însănătoșire grabnică!

Monica Anghel a depășit momentele periculoase, însă recuperarea nu e totală

„OAMENI DRAGI, mă simt bine, din ce în ce mai bine. Vă mulțumesc pentru mesajele voastre, pentru gândurile bune, vă mulțumesc pentru grija voastră și pentru că îmi sunteți alături, mă înclin în fața voastră și vă doresc tuturor numai bine, dragii mei”, a transmis artista și a revenit și cu o fotografie în care arată că se simte bine.

Astăzi a ieșit la o plimbare, știind că aerul proaspăt și mișcarea ajută la recuperarea groaie pe care mai toți cei care au trecut prin COVID au experimentat-o.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre