Simona Ionescu / Redactor Șef

Ștefania și Speak au dat primele detalii despre nuntă. „S-ar putea să apar în costum de baie”

Ștefania și Speak au dat primele detalii despre nuntă. „S-ar putea să apar în costum de baie”
Ștefania și Speak sunt invidiați pentru relația frumoasă pe care o au. Cei doi sunt fericiți și din ce în ce mai convinși să facă pasul cel mare.

Își doresc enorm să-și unească destinele, dar pandemia le-a dat viața peste cap. Însă au început să vorbească despre cum va arăta cel mai frumos moment al vieții.

Ștefania și Speak au dat primele detalii despre nuntă. „S-ar putea să apar în costum de baie”

Invitați în podcast-ul lui Codin Maticiuc, Speak și frumoasa lui iubită, Ștefania, au dat din casă. E pentru prima dată când cei doi vorbesc despre nuntă. Libelula a mărturisit că e greu de spus ce rochie de mireasă va alege, pentru că e foarte pretențioasă, așa că-și dorește trei. Și nu se va uita la bani.

Dar, nu ar trebui să mire pe nimeni, dacă va apărea în costum de baie. În ceea ce-l privește pe Speak, i-ar plăcea enorm dacă marele eveniment ar avea loc pe plajă.  Data evenimentului nu a fost însă hotărâtă, se va bate în cuie după ce se vor ridica restricțiile.

„Nu am limită de bani pentru rochia de mireasă”

„Nu am stabilit data nunții. O vom face când se ridică restricțiile. Vrem cea mai mare petrecere. Deja m-am gândit cum o să arăt. Vreau trei rochii de mireasă. Nu mă pot hotărî la una singură. (…) Pe lista de designeri se află și un român, dar și un designer din Dubai. Nu am limită de bani pentru rochia de mireasă, însă e posibil să surprind pe toată lumea și să apar în costum de baie”, a afirmat Ștefania.

Speak vrea să fie musafir la propria nuntă

La rândul său, Speak a mărturisit că ar vrea ca la nunta lui să fie cât mai relaxat, iar nunta să fie pe plajă. „Eu vreau să fiu invitat la nunta mea. Mi-ar plăcea să facem nunta pe plajă. Vrem relaxare”, a recunoscut artistul. Nu în ultimul rând, Libelula a punctat și faptul că la nuntă Speak nu va dansa. Dar o va face ea pentru el: „Îți spun eu cum va fi la nunta noastră. Speak nu va dansa. Eu îi voi dansa lui”.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre