Simona Ionescu / Redactor Șef

Stelian Ogică, „spaima loteriei”, împăcat cu sine. S-a schimbat radical și și-a găsit loc de muncă

Stelian Ogică, „spaima loteriei”, împăcat cu sine. S-a schimbat radical și și-a găsit loc de muncă
Nu mai vrea să audă de jocurile de noroc și spune că și-a transformat total viața. Cu ce se ocupă acum Ogică.

Este mult mai atent la el și la persoanele din jur, iar viața de dinainte Stelian Ogică pur și simplu a șters-o cu buretele.

Stelian Ogică, „spaima loteriei”, împăcat cu sine. S-a schimbat radical și și-a găsit loc de muncă

Stelian Ogică nu mai are nimic cu omul dinainte. El a devenit antreprenor și conduce un șantier, lucruri care îl fac cu adevărat fericit și împlinit. El trebuie să aibă grijă de 50 de suflete și spune că, vrând, nevrând, s-a transformat și într-un psiholog.

„Unul dintre aceste lucruri, care încă lipsesc din viața mea, e un gard pe care trebuie să-l ridic cât mai repede pe proprietatea mea de la Stoenești, de lângă Călugăreni. Altfel, am un șantier de condus, pe care lucrează între 40 și 50 de oameni. Vorbesc mereu cu ei și încerc să-i înțeleg atunci când au probleme. Am devenit, într-un fel, un profesor de psihologie”, s-a destăinuit vedeta.

„Mai am câteva lucruri de făcut pentru a mă considera un om împlinit”

El are și un mesaj pentru împătimiții de jocuri de noroc și le spune să nu se lase duși de val. „Stelian Ogică, vechiul, nu mai există! Sunt total schimbat și văd viața cu totul alți ochi. Mă simt foarte bine în pielea noului Stelian Ogică și le transmit tuturor celor pasionați de jocurile de noroc să fie foarte atenți și să nu lase duși de val!

Am devenit mult mai atent la ce se întâmplă în viața mea. Mă consider total schimbat și împăcat cu mine însumi. Mai am câteva lucruri de făcut pentru a mă considera un om împlinit”, a declarat Stelian Ogică pentru Playtech.

Le-a deschis procese polițiștilor

După ce ani la rând a plătit amenzi fără să zică nimic, cu câteva luni în urmă, Ogică a luat taurul de coarne și a deschis la Judecătoria Cornetu și la Judecătoria Giurgiu trei procese împotriva Poliției Române și a Poliției Locale. Cu alte cuvinte, a devenit din spaima loteriei, spaima poliției.

Sursă foto: impact

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre