Simona Ionescu / Redactor Șef

Steven Seagal îl vede samurai pe președintele Maduro

Steven Seagal îl vede samurai pe președintele Maduro
Despre legăturile apropiate ale lui Steven Seagal cu președintele Rus Vladimir Putin, se știu multe. Pe cei doi îi leagă o prietenie aparte. Dar se pare că celebrul actor are priză și la alți președinți. Are și idei în ceea ce îi privește și nu are rețineri în a le manifesta.

Actorul şi producătorul american Steven Seagal îl vede   pe președintele Maduro. El s-a întâlnit recent cu președintele Venezuelei, Nicolas Maduro . În timpul vizitei de curtoazie, Steven Segal a demonstrat cum îl vede pe președinte. Actorul i-a oferit marţi o sabie de samurai celui dintâi venezuelean, potrivit imaginilor transmise de televiziunea publică din această ţară sud-americană, informează AFP.

Îmbrăcat în negru şi cu faţa descoperită, fără să poarte mască de protecție, actorul american, cunoscut drept un adevărat specialist în arte marţiale, i-a prezentat o katana preşedintelui Maduro. Spre deosebire de oaspetele său, președintele venezuelean avea fața acoperită de o mască sanitară anti-COVID-19.

Steven Seagal îl vede samurai pe președintele Maduro

Se pare că darul făcut de Segal i-a mers direct la inimă lui Maduro. Preşedintele venezuelean nu s-a lăsat rugat prea mult de jurnalişti şi a acceptat să pozeze în diferite poziţii de luptă, dovedind că știe cel puțin cum se apucă o katana.

Nicolas Maduro a fost reales în 2018. Aceste ultime alegeri prezidenţiale au fost mult criticate şi chiar boicotate de opoziţie. Fără succes, însă. Statele Unite şi mai multe ţări europene şi latino-americane au decis să nu îl recunoască pe Maduro drept președinte legitim ales al Venezuelei.  Washingtonul a impus în principal sancţiuni economice Venezuelei. Încercarea de a-l îndepărta de la putere Maduro nu a avut succes.

Nicolas Maduro ocupă această funcţie de peste 7 ani, după decesul fostului preşedinte Hugo Chavez (1999 – 2013). Preşedintele Maduro se declară în mod deschis un antiimperialist şi i-a criticat adesea pe americani.

Maduro continuă linia lansată de Chavez în mediatizarea vizitelor personalităților din alte țări. Printre vedetele care au vizitat capitala Caracas se numără fotbalistul Diego Armando Maradona, actorii Sean Penn şi Danny Glover, regizorul Oliver Stone şi top-modelul Naomi Campbell.

Amintim că Steven Seagal, fost star al filmelor de acţiune de la Hollywood şi performant în aikido, a primit cetăţenia rusă din partea preşedintelui Vladimir Putin în noiembrie 2016. El a vizitat de mai multe ori România, ba chiar a turnat și filme la noi în țară.

Sursa foto: Freenews.live

Regina Elisabeta II a schimbat băutura. Ține încă mult la plăcerile sale

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre