Simona Ionescu / Redactor Șef

Stil de ducesă: Kate Middleton nu pleacă niciodată de acasă fără acest obiect important. S-a aflat abia acum

Stil de ducesă: Kate Middleton nu pleacă niciodată de acasă fără acest obiect important. S-a aflat abia acum
Indiferent de evenimentul la care apare, Kate Middleton arată perfect, iar gențile ei sunt perfect accesorizată cu o ținută elegantă.

Kate Middleton nu iese niciodată din casă dacă nu are o poșetă. Pentru că în interiorul acesteia se găsesc lucruri care îi sunt de mare ajutor.

Kate Middleton nu pleacă niciodată de acasă fără acest obiect important. S-a aflat abia acum

Kate are grijă mereu să-ți asorteze ținuta cu câte o poșetă de calitate. Abia acum s-a aflat și ce nu lipsește niciodată din gențile ducesei de Cambridge. Acest lucru a fost dezvăluit de autoarea Marcia Moody, cea care a făcut biografia lui Kate intitulată „Kate: A Biography Paperback‟.

Aceasta susține că ducesa preferă în general gențile mici, din care nu lipsește niciodată o oglindă, cu siguranță necesară pentru a verifica cât de bine arată, deși niciodată nu are voie să-și retușeze machiajul în public. De asemenea, în geanta lui Kate se mai găsesc șervețele, o batistă și un balsam de buze. Dar asta nu e tot pentru că, mai nou, Kate pune în gentuță și o cameră de fotografiat.

Nu are voie cu geanta pe umăr

Potrivit regulilor Casei Regale, Kate nu are voie să poarte geanta pe umăr, lucru confirmat și de expertul în eticheta regală, William Hanson. „Scrie în protocolul lor că nu este bine să întinzi mâna către vreun membru al familiei regale, decât dacă mâna lor se întinde mai întâi către tine‟, a afirmat acesta. De asemenea, se spune că doamnele din Casa Regală vor avea mâinile drepte care vor purta o geantă de dimensiuni mici.

Sunt acceptate doar unghiile scurte

O altă regulă de care se ține cont și care nu se încalcă niciodată se referă la purtatul manichiurii scurte și de culoarea naturală, în special roz. Sursele susțin că însăși Regina Elisabeta ar avea o adevărată colecție de lacuri de unghii în nuanțe de roz. Cât privește pălăriile, se poartă doar la ocazii speciale, întâlniri sau evenimente speciale.

Sursă foto: playtech

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre