Simona Ionescu / Redactor Șef

Super scandal cu violențe. Un fotbalist a făcut noapte albă la pușcărie

Super scandal cu violențe. Un fotbalist a făcut noapte albă la pușcărie
Super scandal în fotbal. Un sportiv a ajuns după gratii, iar acuzațiile ce i se aduc sunt foarte grave. În presă au ajuns și dovezile fapelor sale cumplite.

Andu Moisi, fundașul echipei Aerostar Bacău, a fost arestat pentru 24 de ore. El este  acuzat de distrugere și lipsire de libertate după un conflict cu fosta iubită. Aceasta l-a reclamat că ar fi sechestrat-o și că i-ar fi distrus telefonul mobil și laptopul. Fostul jucător de la Politehnica Iași se află acum sub control judiciar.

Acuzațiile au fost aduse fotbalistului în data de 10 iunie. Pe lângă faptul că a spus că a fost lipsită de libertate și că i-ar fi fost distruse bunuri, tânăra a mai reclamat și faptul că fostul iubit i-ar fi luat și un card bancar și o sumă de bani. Scandalul dintre cei doi ar fi avut loc cu patru zile în urmă, însă fata l-a reclamat pe fotbalistul Andu Moise abia mai târziu.

Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, a declarat că polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și lipsire ilegală de libertate. Andu Moise a fost reținut pentru 24 de ore, iar cercetările continuă în acest caz, potrivit BZI. După ce a petrecut 24 de ore în arest, joi, fotbalistul Andu Moise a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru faptele sale, iar magistrații l-au plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 30 de zile.

Bătută, dezbrăcată și umilită în fața prietenilor

Potrivit presei ieșene, O.H., fosta iubită a fotbalistului, a mai reclamat că acesta devenea violent după ce consuma alcool. Cei doi au avut o relație până în primăvara anului trecut. Pe durata stării de izolare, ei au reînceput să comunice. Junele fotbalist spunea că s-a schimbat, iar tânăra a considerat că pot fi amici după ce au avut o relație. El a mai vizitat-o acasă, de mai multe ori. În data de 5 iunie, cei doi ar fi mers să facă un grătar cu prietenii fotbalistului.

Acolo, după ce a băut, lui Andu i-a sărit muștarul și a luat-o la palme pe fată de față cu toată lumea, scrie Ziarul de Iași. ”M-a lovit din nou, m-a dezbrăcat cu forţa şi m-a târât prin casă, în timp ce îmi adresa injurii şi mă lovea. Nu voia să îmi dea drumul, iar eu plângeam şi ţipam foarte tare, astfel încât vecinii au fost cei care au apelat serviciul 112, în toiul nopţii“, le-a mai spus tânăra jurnaliștilor. Tot ea le-a arătat și o discuție cu fotbalistul, în carea acesta i se adresează jignitor și o amenință.

Fotbalist de Liga 2

Format de Politehnica Iași, Andu Marian Moisi, 23 de ani, a apucat să joace la echipa din Copou un singur meci în Liga 1, în urmă cu cinci ani, când echipa a pierdut cu 0 – 1 în fața Universității Craiova.

Ulterior a fost împrumutat în Liga 2, la FC Caransebeș și mai apoi la Bucovina Pojorâta. A revenit la Iași pentru prima parte a sezonului 2017 / 2018, perioadă în care a mai bifat cinci apariții în Liga 2. El a fost însă cedat din nou în Liga 2, la Știința Miroslava.

Sursa foto: Lpf.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre