Simona Ionescu / Redactor Șef

Surorile Crudu sunt puse pe fapte mari și vor să devină afaceriste. Ideea lor: să exploateze fanteziile bărbaților

Surorile Crudu sunt puse pe fapte mari și vor să devină afaceriste. Ideea lor: să exploateze fanteziile bărbaților
Recent, Daniela Crudu și-a făcut cont pe un site destinat adulților și a reușit să strângă nu mai puțin de 700 de abonați. Fetele vor să meargă mai departe.

Daniela Crudu arată senzațional, iar cine vrea să o vadă în toată splendoarea ei trebuie să plătească doar 20 de dolari.

Surorile Crudu sunt puse pe fapte mari și vor să devină afaceriste. Iată la ce s-au gândit

Daniela și sora ei reușesc să facă bani pe bandă rulantă. Și nu pentru că s-ar speti cu munca. Fetele au ales un job simplu, dar foarte bine plătit, și-au făcut cont pe un celebru site destinat adulților și totul funcționează perfect. Daniela susține că cea care a fost cu ideea contului pe această platformă a fost sora ei, Ana, care e susținută în ceea ce face chiar de soțul ei. De altfel, acesta o sprijină din toate punctele de vedere, ba chiar este și fotograful blondei.

„Puteți să-mi dați mesaje private și țineți minte că răspund personal la toate mesajele”

„Soțul meu a spus că este ok. Bună și bine ați venit! Asta e viața mea: căsătorită, conținut privat, discuții în privat, postări zilnice. Puteți să-mi dați mesaje private și țineți minte că răspund personal la toate mesajele, iar mesajele cu bani ajung cu prioritate în căsuța mea de chat, pentru a vă putea răspunde mai rapid”, se arată în descrierea profilului său Anei.

Fetele vor să-și deschidă propria agenție de Onlyfans

Deși a trecut puțină vreme de când au intrat în această lume, fetele au constatat că banii curg, așa că au luat o decizie: vor să-și facă o agenție de Onlyfans. „Sora mea m-a sfătuit pe mine să-mi fac cont de OnlyFans, s-a rugat de mine de un an să-mi fac cont, a zis că e păcat să nu-mi fac, că mi se potrivește și că se fac și bani și mă și distrez, îmi umplu și timpul.

Și e ceea ce îmi place mie, să mă pozez, să arăt bine, să mă filmez. Vrem să rămânem în zona asta, vrem să ne deschidem agenție, să inițiem fete și să promovăm, adică peste tot pe unde se poate.” a declarat Daniela Crudu pentru Cancan.

„Am putea să ajutăm multe fete să facă bani”

Daniela e convinsă că afacerea va avea mare succes, mai ales că, spune bruneta, are experiență în domeniu. „Eu am experiență cu partea asta, să arăți bine și cum trebuie să te comporți… Am lucrat în domeniu și chiar cred că am putea să ajutăm multe fete să facă bani, să le promovăm. Chiar da, pentru că eu am 700 de abonați acum și abia am o săptămână.” a mai spus Daniela.

Trebuie menționat că celebrul site e o platformă similară videochatului și, deși se spune că aduce venituri mari, expunerea în asemenea contexte trebuie atent cântărită.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre