Simona Ionescu / Redactor Șef

Surpriza anului. Liviu Teodorescu și iubita lui au făcut marele anunț! „Te iubesc azi și mai mult!”

Surpriza anului. Liviu Teodorescu și iubita lui au făcut marele anunț! „Te iubesc azi și mai mult!”
După aproape un deceniu pe care l-au petrecut împreună, Liviu Teodorescu a decis să facă pasul cel mare și să ducă relația cu Iulia la nivelul următor. Momentul special nu a emoționat-o doar pe ea, ci și pe cei 700 de mii de urmăritori de pe Instagram.

Liviu Teodorescu a postat pe Instagram un videoclip emoționant, cu ocazia zilei de naștere a iubitei lui. Cei doi se iubesc de aproape un deceniu, mai exact de când erau la liceu, așa că artistul a decis să treacă la nivelul următor.

Au împlinit peste 9 ani de relație.

„Am cerut-o pe @iulialu în căsătorie. Azi e ziua ei. La mulți Aaaani!”, a scris Liviu pe Instagram.

Cântărețul i-a organizat iubitei o petrecere surpriză, unde o așteptau cei dragi. Alături de ei, Liviu a vrut să le arate o nouă piesă, menită pentru marele moment.

„Le-am spus tuturor că am conceput o piesă. Piesa era menită să facă loc momentului în care îi dau inelul. La un moment dat s-a prins din versuri ce se întâmplă, dar nu prea i-a venit să creadă”, a povestit artistul urmăritorilor săi de pe rețelele sociale.

Liviu i-a emoționat pe toți până la lacrimi, mai ales cu piesa care răsună pe fundalul videoclipului și cu declarația de dragoste făcută iubitei lui. Sperăm să îi vedem la fel de zâmbitori și fericiți. Casă de piatră!

„Te iubesc @iulialu. Suntem împreună din liceu și, culmea, te iubesc azi și mai mult”, a scris Liviu.

Cum arată viața de mămică a lui Gigi Hadid în toiul alegerilor „Trump-Biden”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre