Simona Ionescu / Redactor Șef

Sylvester Stallone, 8 zile în Terapie Intensivă, după o bătaie crâncenă

Sylvester Stallone, 8 zile în Terapie Intensivă, după o bătaie crâncenă
Pe Stallone îl știe toată lumea din filmele sale de acțiune. Seriile Rocky au făcut istorie și, la zeci de ani distanță, sunt inspirație pentru mulți tineri. Nimeni nu se așteaptă ca Stallone să nu facă față unei bătăi adevărate, după ce îi vede filmele.

Și puțină lume știe că, după o bătaie crâncenă, Sylvester Stallone a petrecut 8 zile în Terapie Intensivă. Povestea are legătură cu fostul lui coleg de platou, actorul Dolph Lundgren, care ieri a împlinit 64 de ani. Și a fost la un pas să-l omoare  pe Sylvester Stallone.

I-a dat un pumn lui Stallone, de i-a oprit inima

Starul de la Hollywood a jucat în numeroase filme în carieră El l-a interpretat pe Ivan Drago în Rocky 4 și era să-l omoare, la propriu, pe Sylvester Stallone, interpretul lui Rocky, la filmări.

Dolph Lundgren a explicat cum a fost posibil acest lucru. Pur și simplu, în timpul filmărilor, cei doi s-au bătut pe bune. Actorul i-a dat un pumn foarte puternic lui Sylvester Stallone. Acesta a fost dus de urgență la spital. A fost internet și a petrecut nu mai puțin de opt zile la Terapie Intensivă. În urma pumnului încasat au apărut niște complicații la inimă. „Se întâmpla în vremea când nu exista CGI, așa că totul trebuia filmat din cameră. Voiai să obții un blockbuster, trebuia să faci să pară totul cât mai real.

Iar dacă voiai să țâșnească sângele din gură, trebuia să-l ții în gură și să-l scuipi când primeai lovitura. Așa că Sly a decis să facem câteva scene mai realiste, iar eu să lovesc mai puternic. Filmările au fost întrerupte după ce Stallone a ajuns la spital. Au spus că a fost vina mea”, a povestit Dolph Lundgren într-un interviu pentru Yahoo Entertainment.

Stallone: „A fost vina mea”

Dolph Lundgren și Sylvester Stallone s-au reîntâlnit în producția The Expendables și, mai apoi, în Creed 2, o continuare a francizei Rocky. Dolph Lundgren îl interpretează în acest film tot pe Ivan Drago, cel cu care s-a bătut Rocky și pe care l-a învins în Rocky 4.

Sylvester Stallone a declarat despre episodul în care era să își piardă viața că a fost vina lui. „La un moment dat, m-a lovit atât de tare încât mi-a oprit inima. Vina a fost a mea, pentru că l-am încurajat să se destindă, să se relaxeze și l-am provocat să luptăm pe bune.

A fost o propunere stupidă și foarte prostească. După ce m-a lovit, m-am trezit într-un avion, în drum spre camera de gardă și băgat la terapie intensivă. Nu exagerez, în perioada respectivă au adus călugărițe care se rugau pentru sănătatea mea”,  a declarat Sylvester Stallone într-un interviu citat de sursa menționată.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre