Simona Ionescu / Redactor Șef

Tania Budi a rămas cu sechele din copilărie. „Era foarte violent verbal. A crescut în mine frica de oameni…”

Tania Budi a rămas cu sechele din copilărie. „Era foarte violent verbal. A crescut în mine frica de oameni…”
E una dintre cele mai frumoase vedete ale României și pare că nu îmbătrânește niciodată. Dar Tania Budi are ceva pe suflet.

Recent, Tania Budi a povestit despre cele mai traumatizante momente din copilărie, când tatăl său i-a creat mari probleme.

Tania Budi a rămas cu sechele din copilărie. „Era foarte violent verbal. A crescut în mine frica de oameni…”

A avut un tată foarte dur și mai ales violent verbal, care spune că i-a furat mulți ani din viață. Cu siguranță a iubit-o, însă Tania Budi nu a simțit acest lucru, ba mai mult, tot timpul a tremurat de frică în fața lui. Și nu poate uita cum căuta mereu nod în papură ca să înceapă un scandal.

„Nu primeam pe nimeni în casă”

”M-a iubit foarte mult, dar era un om foarte dur. În limbaj în primul rând. Ne certa tot timpul. Dacă vreo colegă de-a mea venea cu vreo unghie dată cu lac, nu mai avea ce să caute în casă, o făcea c***ă și noi tremuram. Nu primeam pe nimeni în casă, ne doream și noi să vină cineva să se joace cu noi. Tot timpul căuta nod în papură.

Din păcate nu se prea putea discuta cu el. Era închis în el, verbal era foarte violent. De când eram mică auzeam numai cuvinte urâte. (…) A crescut în mine frica de oameni. Chiar și acum sunt foarte timidă. Nu știu să gestionez succesul sau o mică supărare. Avea momente când atât de degeaba ne certa…”, a afirmat Tania Budi, potrivit Cancan.

„Am hotărât să renunț la tot, cei cu care negociasem m-au înțeles”

În momentul în care tatăl său a trecut la cele veșnice, frumoasa blondă făcuse primele ședințe de shooting pentru revista Playboy și a decis să renunțe la absolut tot. ”După primele zile de shooting pentru Playboy, am terminat și când am ajuns acasă, am aflat vestea morții tatălui meu.

Am hotărât să renunț la tot, cei cu care negociasem m-au înțeles, iar pictorialul nu a mai apărut niciodată, așa cum fusese gândit inițial. Tatălui meu nu i-ar fi plăcut deloc. Mă iubea foarte mult, dar a fost un om dur. Cred că a fost un semn!”, s-a destăinuit vedeta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre