Simona Ionescu / Redactor Șef

Tatăl încearcă să o înduplece pe Meghan Markel să-l lase să-și vadă nepoții. Plânge și se roagă

Tatăl încearcă să o înduplece pe Meghan Markel să-l lase să-și vadă nepoții. Plânge și se roagă
Invitat la emisiunea „Good morning britain”, Thomas Markle, tatăl lui Meghan, soția prințului Harry, și-a plâns amarul că nu e lăsat să-și vadă nepoții.

Tatăl lui Meghan Markle își dorește enorm să-și vadă nepoții înainte de a fi prea târziu. Din păcate, soția prințului Harry nu îi permite acest lucru.

„Am inima frântă. Sunt foarte supărat. Este un lucru crud pentru un bunic, să-i refuzi dreptul de a-și vedea nepotul”, a declarat Thomas Markle, în ceea ce a fost numit „ultimul” interviu. În ciuda faptului că a fost surprins înscenând fotografii de paparazzi pentru bani înainte de nunta din 2018 a lui Meghan și a prințului Harry și criticând în mod repetat cuplul la televizor, Thomas a insistat că nu a făcut nimic greșit.

„Nu există nimic care să indice să sunt un tip rău”

„În California, pot să dau în judecată pentru a-i vedea (pe prințul Archie și prințesa Lilibet), dar nu vreau să fac asta. Celălalt lucru este că nu am făcut nimic greșit. Nu există nimic care să indice că sunt un tip rău”, a mai spus acesta. Regizorul de lumini TV în vârstă de 79 de ani, a afirmat că este un „tată foarte iubitor” și că ducesa de Sussex, „știe asta”. „Nu există nicio scuză pentru a mă trata în acest fel, nicio scuză pentru a trata bunicii în acest fel”, s-a plâns bărbatul.

„Nu am văzut niciodată genul de femeie în care s-a transformat”

Thomas, care a divorțat de mama lui Meghan, Doria Ragland, susține că e șocat de felul în care s-a transformat propria sa fiică și e de părere că are o influență mare asupra lui Harry. „Meghan a locuit cu mine din clasa a șasea până la liceu și nu am văzut niciodată așa ceva.

Meghan și Harry, fericiți alături de bunica și copii

Nu am văzut niciodată genul de femeie în care s-a transformat. Sunt șocat. Nu este persoana pe care o știam ca fiind fiica mea. Cred că ea are o influență asupra lui Harry mai mult decât are el asupra ei. Eu sunt mereu aici pentru ea. Încă o iubesc. O voi iubi pentru totdeauna. Asta nu se va schimba niciodată, dar vreau ca ea să-mi întindă mâna și să mă lase să-mi văd nepoții și să mă lase să am puțină liniște”, a mai spus acesta.

„Întotdeauna mi-aș cere iertare pentru orice am greșit”

De asemenea, Thomas i-a cerut iertare fiicei sale dacă a greșit cu ceva în fața ei și a menționat că și regele Charles e refuzat să-și vadă nepoții.

„Oamenii merg la închisoare pentru cinci ani și sunt iertați. Eu nu am făcut nimic. Așa că iertați-mă, cred. Întotdeauna mi-aș cere scuze pentru orice am greșit.

Îmi pare rău dacă am făcut-o. Nici regele Charles nu a făcut nimic greșit și el este refuzat de copii la fel de bine ca și mine”, a subliniat tatăl lui Meghan.

Thomas, care a suferit un accident vascular cerebral în 2022, nu a mai văzut-o pe Meghan de cinci ani și nu a fost prezent la nunta regală a acesteia în urma scandalului cu fotografiile. De asemenea, el a dezvăluit tabloidelor o scrisoare personală de la Megan.

„Nu-mi pot imagina așa ceva”

La rândul său, Meghan Markle a mărturisit în timpul interviului cu Oprah Winfrey că „trădarea” tatălui ei este de neiertat.

„Mă uit la Archie, mă gândesc la acest copil și, sincer, nu-mi pot imagina să fac ceva care să provoace în mod intenționat durere copilului meu.

Nu-mi pot imagina așa ceva, așa că îmi este greu să mă împac cu asta”, au fost cuvintele ducesei. Meghan a precizat și faptul că mama sa, nu a vorbit niciodată cu presa, în ciuda eforturilor agresive de a o face să vorbească.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre