Simona Ionescu / Redactor Șef

Tatăl lui Elon Musk arată adevărata față a fiului său: e un părinte jalnic, cu preferințe stranii la femei

Tatăl lui Elon Musk arată adevărata față a fiului său: e un părinte jalnic, cu preferințe stranii la femei
Viața lui Elon Musk, cu numeroșii săi copii care continuă să apară ca din neant, e una plină de suspans. Dar nici tatăl său nu trăiește mult mai liniștit.

Tatăl lui Elon Musk rupe tăcerea și face dezvăluiri presei într-un demers rar în care își ia în vizor nurorile, vorbind despre viața amoroasă a fiului său miliardar.

Errol Musk, 77 de ani, are opt copii, Elon Musk fiind primul său născut, fiul cel mare. Seniorul recunoaște că habar nu are câți nepoți are. „16? 17? Este greu să țin socoteala”, a spus acesta într-un interviu acordat Daily Mail. Relația dintre cei doi nu a fost niciodată una grozavă. Poate vă amintiți că în urmă cu ceva timp, Elon Musk mărturisea într-o emisiune abuzurile tatălui, fuga mamei sale de acasă, și cum, după doi ani, a decis să revină la părintele său, conștient că doar așa își va putea depăși limitele.

Errol Musk trăiește în Africa de Sud, a vorbit presei după ce fiul său cel mare Elon a reamintit, într-o carte nou apărută, „tortura mentală” îndurată în copilărie, cât a trăit în casa tatălui său.

Errol Musk, tatăl lui Elon Musk, recunoaște că nu știe exact câți nepoți are

În 1979, Errol și Maye, mama lui Elon, au divorțat, iar cei trei copii pe care-i aveau împreună s-au mutat cu mama lor. la aproape doi ani de la separare, Elon, care avea 9 ani, a revenit în casa tatălui și a locuit acolo până la vârsta de 17 ani.

„Tata avea probleme serioase. Era foarte violent”, își amintea Elon Musk în emisiunea citată. Mama a oferit una din explicații. „Dar tatăl lui avea Enciclopedia Britannica, întreaga colecție, ceva ce eu nu îmi permiteam. Elon citise tot ce era în biblioteca publică și a înțeles că, la tatăl său, avea oportunitatea să citească toate acele enciclopedii”, a mai relatat Maye Musk.

Errol Musk pune punctul pe i: „Elon a fost îndrăgostit de Amber…”

„Tot ce este Elon, îmi datorează mie. Spun asta cu smerenie. Am făcut tot ce am putut mai bun. Cartea nu este adevărată. I-am și dat un e-mail autorului pentru a-i spune asta”, a declarat Musk senior, în legătură cu volumul intitulat Elon Musk, și care este o biografie autorizată a magnatului american de afaceri și CEO al SpaceX/Tesla.

Errol Musk recunoaște că și-a dorit o anume noră din partea fiului. Cu această ocazie el confirmă relația care nu a fost oficializată niciodată și de care s-a vorbit mereu sub semnul întrebării. Au fost sau nu au fost împreună Elon Musk și fosta lui Johnny Depp, Amber Heard? De ce i-ar fi făcut cadou o mașină Tesla ultimul model? Musk senior face lumină în toate aceste dileme: cei doi au fost împreună. Ba mai mult, din punctul lui de vedere, relația era perfectă. Actrița ar fi fost nora ideală.

Elon Musk era îndrăgostit lulea de Amber heard încă înainte ca aceasta să divorțeze de Johnny Depp

„Am crezut că Amber Heard e perfectă pentru el. Depp dă vina pe Elon pentru destrămarea mariajului său și încă e pe punctul de a-l da în judecată pentru asta. Elon a fost îndrăgostit de Amber cu mult timp înainte ca ea să divorțeze de Johnny Depp”, a dezvăluit Errol Musk pentru sursa citată.

Tatăl lui Elon Musk rupe tăcerea, e nemulțumit de cum cresc nepoții săi

Tată  de 8 copii și bunic pentru un număr pe care nu îl știe cu precizie, Errol Musk a comentat dorința fiului său de a aduce pe lume cât mai mulți urmași. El crede că practicile tatălui vor afecta copiii.

Tatăl lui Elon Musk are o problemă cu ciudățeniile „nurorii” Grimes, dar și cu numele copiilor fiului său

„A avut câțiva copii in vitro cu o femeie în timp ce locuia cu alta. E un lucru complicat pentru că acei copii pun întrebări mai târziu: De ce ai făcut asta? Ai iubit-o pe mama mea?”, spune Errol Musk. El știe cel mai bine cum copiii sunt foarte critici: „Nu-și iartă părinții pentru lucrurile pe care cred că aceștia le-ar fi putut face diferit. Am trecut prin asta cu Elon”.

Bunicul copiilor lui Elon Musk e de părere că fiul său nu a ales nume potrivite pentru cei mici. „X e un nume ciudat pentru un copil, foarte bizar. Cred că fata aceea, Grimes, e și ea ciudată. Ultima dată am auzit că trăia cu o femeie, apoi s-a reîntors la el, apoi a plecat din nou. Acum Elon e de unul singur. Vrea o femeie care are și creier, și frumusețe. (…) Elon petrece puțin timp cu copiii lui, iar rezultatele sunt dezastruoase. Nu sunt deloc legați de el”, a mai declarat tatăl lui Elon Musk.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre