Simona Ionescu / Redactor Șef

Tatăl lui Meghan Markle, supărat că fiica lui le „refuză” copiilor un stil de viață regal

Tatăl lui Meghan Markle, supărat că fiica lui le „refuză” copiilor un stil de viață regal
Thomas Markle, tatăl lui Meghan Markle a mărturisit că este „întristat” pentru că nepoților săi, prințul Archie și prințesa Lilibet le este „refuzat” dreptul la un stil de viață regal.

Tatăl lui Meghan Markle este mâhnit că nici până în acest moment nu i-a cunoscut pe copii, deși Archie are cinci ani și micuța Lilibet, trei ani.

Tatăl înstrăinat al lui Meghan Markle, Thomas Markle Sr., a declarat că este „întristat” că prințul Archie și prințesa Lilibet nu au un stil de viață regal, din cauza fiicei sale. Fostul regizor de lumini, acum în vârstă de 79 de ani și-a exprimat interesul de a-și întâlni cei doi nepoți înainte de cea de-a 80-a aniversare, însă rugămințile sale au fost ignorate până acum, cu o tăcere totală din partea taberei Sussex.

După ce a urmărit ceremonia Trooping the Colour de luna trecută, la care fiica sa și prințul Harry nu au primit invitație, Thomas Markle a spus că nepoților săi li se refuză „dreptul la naștere”.

Tatăl lui Meghan: „Li se refuză dreptul de a-și cunoaște verișorii”

Meghan și Harry, alături de micuții lor

„Mi s-a părut foarte trist că micuților lui Meghan și Harry li se refuză dreptul de a-și cunoaște verișorii, care sunr niște copii fantastici, sau de a lua parte la lucruri precum Trooping the Colour, care este dreptul lor din naștere. Au ajuns la vârsta la care vor începe să pună întrebări, așa cum fac toți copiii. Mă întreb cum se vor simți Archie și Lilbet peste câțiva ani, când vor realiza toate lucrurile pe care le-au pierdut”, a declarat acesta pentru New Zealand Woman’s Weekly.

„Mi-ar plăcea să-mi cunosc nepoții, dar aș fi fericit și cu o fotografie”

Luna trecută, tatăl lui Meghan a mai făcut o încercare și și-a implorat fiica să-i permită să se întâlnească cu cei doi nepoți, înainte de ziua sa de naștere, care va fi pe 18 iulie. „Mi-ar plăcea să-mi cunosc nepoții, dar aș fi fericit și cu o fotografie. Au doi bunici care vor să îi vadă, dintre care unul este regele Angliei. Niciodată în cei 80 de ani ai mei nu m-am gândit că voi fi în aceeași barcă cu regele. ”, a spus acesta pentru Daily Mail.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri