Simona Ionescu / Redactor Șef

Tatăl lui Mihai Morar și-a primit „Bombonica”. Prezentatorul a fost topit după reacția părinților. Video

Tatăl lui Mihai Morar și-a primit „Bombonica”. Prezentatorul a fost topit după reacția părinților. Video
Mihai Morar i-a făcut tatălui o surpriză la care nu s-ar fi așteptat niciodată. Când părinții au văzut „Bombonica”, ochii s-au umplut de lacrimi.

Mihai Morar și familia au plecat la părinții prezentatorului pentru a-i face tatălui cea mai mare bucurie. Bitu s-a trezit la ușă cu… „Bombonica”.

„Ce-ar fi să mă prezint acasă cu noua mașină pe care tata o visează demult?”

„Asta e noua mașină, nou-nouță a lui tata. Vacanța asta de vară o terminăm în Baia Mare, la Forza Zu și am zis: ce-ar fi să mă prezint acasă cu noua mașină pe care tata o visează demult?

Așa că am pregătit totul absolut în București. Bucuria asta de mașină e nou nouță, am plecat cu ea din București și până la miezul nopții tre să fiu cu ea în curtea părinților mei, pentru că ăsta e cadoul meu pentru tata”, a spus Mihai Morar pe contul său de socializare. Fetița vedetei i-a pus și nume mașinuței, numind-o „Bombonica”.

Care a fost planul

Pentru ca toate lucrurile să desfășoare ca la carte, iar Bicu să nu bănuiască nimic, Mihai Morar a întocmit și un plan. „Fetele au zburat spre Baia Mare cu avionul, iar eu cu cadoul. Mi-a plăcut să-i fac rodajul mașinuței, să prind apusul pe la Sibiu și să fiu exact la miezul nopții în curtea părintească. Fii atent cum au reacționat mama și tata”, a mai spus Morar.

Când au văzut bijuteria pe patru roți, părinții lui Mihai au avut lacrimi în ochi, iar tatăl a apucat să spună doar: „Hai lasă-mă, Doamne… De aia ai venit tu cu mașina”, a spus tatăl vizibil emoționat. Prezentatorul susține că a fost topit după ce a văzut reacția părinților săi „și cred că astfel de momente de recunoștință și de fericire ale părinților, sunt de fapt neprețuite.

„Ți-ai spălat toate păcatele”

La scurt timp după ce a postat video-ul pe contul de socializare, fanii prezentatorului au trimis zeci de comentarii. „Până acum te-am criticat, ți-ai spălat toate păcatele”, a spus un internaut.

„Mi-au dat lacrimile când am văzut fericirea din ochii lor. Să vă bucurați unii de alții”, a fost mesajul altui internaut.

Un alt prieten din online susține că gestul lui Mihai Morar este unul inspirațional. „Mihai, acest gest minunat ne-a emoționat pe toți până la lacrimi! Se vede clar că ai avut parte de o educație frumoasă și plină de iubire, iar felul în care îți arăți recunoștința față de părinți este cu adevărat inspirațional. Felicitări pentru inimă mare și pentru că ne-ai împărtășit acest moment atât de special”, a spus acesta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre