Simona Ionescu / Redactor Șef

Taylor Swift a comandat 45 de kebab pentru concertul din week-end. Fanii au luat restaurantul cu asalt

Taylor Swift a comandat 45 de kebab pentru concertul din week-end. Fanii au luat restaurantul cu asalt
Magazinul modest de kebab de unde Taylor Swift a comandat 45 de kebab doner în avans pentru concert a devenit un magnet pentru cumpărători.

După ce Taylor Swift a comandat 45 de kebab doner în avans pentru ea și membrii echipei, în valoare de 450 de lire sterline, fanii au luat cu asalt restaurantul. Vedeta urmează să aibă spectacol pe stadionul Wembley.

Fanii lui Taylor Swift sunt disperați să încerce preparatul culinar al vedetei

Vizitatori din întreaga lume s-au înghesuit la modestul magazin de kebab după ce cântăreața superstar a făcut o comandă uriașă pentru ea și anturajul ei. Personalul de la localul Kentish Delight din nordul Londrei spune că fanii au fost disperați să încerce preparatul preferat al lui Swift, e vorba de un kebab doner de pui cu sos de usturoi și multă salată, în valoare de 9,90 lire sterline.

Comanda va fi ridicată vineri seară

Proprietarul restaurantului preferat de Taylor Swift

Proprietarul Ahmed Khan, în vârstă de 55 de ani, a primit un mesaj text de la un membru al echipei lui Taylor Swift cu cerințele pentru comanda de 450 de lire sterline. Comanda va fi ridicată vineri seară, când Swift va susține primul din cele opt spectacole cu casa închisă.

„Restaurantul meu e cel mai bun”

 „Au făcut o comandă pentru kebab de pui, există și câteva opțiuni vegetariene. Cineva va veni să le ia după-amiază. Nu mă surprinde faptul că una dintre cele mai mari vedete pop din lume este un fan al kebab-urilor mele – facem mâncare de cea mai bună calitate, mâncare gustoasă.

Poate că sunt multe magazine de kebab în toată țara care arată ca acesta, dar Taylor Swift vine la al meu, pentru că este cel mai bun. Îi place sosul nostru de usturoi. Îl facem noi înșine.”, a declarat Khan, care conduce restaurantul de zece ani.

Taylor Swift mănâncă kebab de la acest restaurant de șapte ani

Magazinul de unde Taylor Swift cumpără cel mai bun kebab

Taylor Swift a început să viziteze magazinul de kebab în urmă cu șapte ani, când se întâlnea cu actorul britanic Joe Alwyn, în vârstă de 33 de ani, care locuiește în zonă. Ea a continuat să filmeze videoclipul pentru piesa „End Game” în magazin, iar fotografiile cu steaua inscripționată pe perete au fost mult timp subiect de discuție.

„Taylor a fost aici de foarte multe ori. Obișnuia să vină cu fostul ei iubit, Joe. Uneori intrau, în timp ce alteori comandau ceva de mâncare la pachet. Apoi a venit aici și a făcut un videoclip. Mă cunoaște după numele meu. M-am întâlnit cu ea de mai multe ori. Este din această zonă și vine cu familia sa încă de când era copil. Sunt oameni foarte drăguți și sunt un fan al muzicii ei”.

„Au venit cu o zi înainte și nu eram deschiși”

Kebabul preferat al lui Taylor Swift

„Suntem închiși duminica, dar luni, când am deschis, a fost un grup care mi-a spus că erau foarte dezamăgiți că au venit cu o zi înainte și nu eram deschiși. Mi-am cerut scuze pentru neplăcerile create. Avem fani aici tot timpul anului, dar săptămâna aceasta a fost altceva. Au venit de peste tot – America, Canada, China, Japonia, Malaezia, Tunisia. Ieri am avut câțiva din Brunei”.

„Mulți dintre ei întreabă ce comandă Taylor și spun că pot avea și ei același lucru”

Patronul localului este foarte mândru că lui Tylor Swift îi plac atât de mult preparatele lor, lucru care i-a adus mulți clienți.

„Vin din toată Europa – Spania, Germania, Ungaria, Ucraina, Rusia, de peste tot. Mulți dintre ei sunt deja la Londra înaintea concertelor din weekend. Erau aici și așteptau să intre când am ajuns să deschid magazinul. Mulți dintre ei întreabă ce comandă Taylor și spun că vor și ei același lucru, dar mulți dintre ei știu deja ce să comande.

Este o nebunie, dar ne simțim foarte recunoscători că ei îi plac kebab-urile noastre cel mai mult. Suntem foarte recunoscători”, a mai spus proprietarul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre