Simona Ionescu / Redactor Șef

Taylor Swift anunță că a reînregistrat albumul „Fearless” cu o nouă versiune a „Love Story”

Taylor Swift anunță că a reînregistrat albumul „Fearless” cu o nouă versiune a „Love Story”
În stilul tipic al lui Taylor Swift, vedeta a făcut un anunț surpriză joi. Ea lansează noi versiuni ale pieselor sale vechi în curând.

Taylor Swift anunță că a reînregistrat albumul „Fearless”. Un clip al cântăreței în vârstă de 31 de ani a apărut joi pe „Good Morning America”. A anunțat că a terminat oficial să își reînregistreze albumul „Fearless” din noiembrie 2008.

O nouă versiune a „Love Story” a fost lansată

De asemenea, Swift a anunțat cu entuziasm că o nouă versiune a „Love Story” va fi lansată la miezul nopții, joi spre vineri.

Taylor Swift attends the Sundance Film Festival on Jan. 23, 2020 in Park City, Utah.

„Bună dimineața America, aici Taylor. Sunt atât de încântată să vă spun că diseară la miezul nopții voi scoate o nouă versiune a melodiei mele Love Story, care a fost inițial pe albumul Fearless. Am terminat de reînregistrat toate piesele de pe albumul Fearless, care va apărea în curând.

Versiunea mea de ‘Fearless’ va avea 26 de melodii, pentru că am decis să adaug melodii din seif. Sunt melodii aproape făcute pentru albumul „Fearless”, dar acum m-am întors și le-am înregistrat, astfel încât toată lumea să poată auzi nu numai melodiile care au fost pe album, ci și melodiile care aproape l-au făcut. Imaginea completă!”, a spus Taylor Swift.

Își poate înregistra din nou primele cinci albume

Taylor Swift anunță că a reînregistrat albumul „Fearless”. Artista a confirmat încă din noiembrie că își poate înregistra din nou primele cinci albume: „Taylor Swift”, „Fearless”, „Speak Now”, „Red” și „1989”. Poate prelua proprietatea originalului, deoarece contractul ei cu Big Machine Records s-a încheiat.

S-a anunțat că producătorul / managerul Scooter Braun a cumpărat drepturile asupra discurilor lui Swift pe care le-a făcut cu Big Machine când a achiziționat compania pentru 300 de milioane de dolari.

„Este adevărat și este ceva ce sunt foarte încântată să fac. Deoarece contractul meu spune că începând din noiembrie 2020, deci anul viitor, pot înregistra din nou albume de la unu la cinci. Sunt foarte încântată de asta. Cred doar că artiștii merită să dețină propria lor lucrare. Mă simt foarte pasionată de asta”, a spus Taylor Swift.

Horoscop Minerva – 11 februarie. Leilor li se deschid noi surse de venit

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre