Simona Ionescu / Redactor Șef

Tenismenul cu care se iubește Andreea Bălan, surprins cu mâna pe talia lui Carmen Iohannis! Foto

Tenismenul cu care se iubește Andreea Bălan, surprins cu mâna pe talia lui Carmen Iohannis! Foto
Noul iubit al Andreei Bălan, tenismenul Victor Cornea, este un bărbat controversat. Deși e cu 10 ani mai tânăr decât artista, nu e prima femeie mai în vârstă pe care o cucerește. Una dintre doamnele care îl apreciază pe Cornea este chiar Carmen Iohannis, iar imaginile cu cei doi vorbesc de la sine.

Cu zâmbete largi și cu mâinile strânse în jurul taliilor, Victor Cornea și Carmen Iohannis au stat în fața camerelor filmat, în trecut. Cei doi au fost imortalizați, iar imaginea cu el și prima doamnă e memorabilă. În primul rând pentru că e prima în care apare lipită de un alt bărbat decât soțul ei, președintele României, Klaus Iohannis.

Carmen Iohannis este pasionată de tenis, practicând acest sport, iar Victor este deja un nume în domeniu.

În urmă cu 7-8 ani, despre Victor Cornea ziarele de sport scriau că este „băiatul lui Iohannis”, tot pentru că apăruse într-o fotografie cu noul președinte pe terenul de tenis din Sibiu. Aveau același antrenor. Victor Cornea a dat atunci o explicație pentru Libertatea.

„Fotografia a fost făcută a doua zi după alegeri. Am schimbat câteva mingi cu dânsul și o fac atunci când ne intersectăm. Nimic mai mult. Eu sunt prins cu turneele. Toți vor să știe cum lovește mingea, dacă e bun la tenis. Are o ”dreaptă corectă”. Mai multe, ce să zic? Joacă tenis de plăcere. Noi nu jucăm pe puncte, când ne vedem”, a spus tenismenul care acum face poze cu Andreea Bălan.

Andreea Bălan a anunțat relația, însă el încă „nu se pronunță”

Chiar de ziua ei, pe 21 iunie, Andreea Bălan și-a anunțat fanii prin intermediul rețelelor sociale că se află într-o relație cu Victor Cornea.

„Azi, de ziua mea, vreau sa impartasesc cu voi, dragilor, ca iubesc, sunt iubita si sunt mai fericita ca niciodata”, a scris Andreea Bălan pe Instagram, adunând mesaje de felicitări de la numeroase vedete și fani.

Artista a publicat mai multe poze cu ei doi, iar tânărul sportiv a apreciat cu inimioare gestul artistei în spațiul virtual. El i-a transmis, în spațiul public, și un mesaj drăgăstos: „La mulți ani, iubito!”, însă pe contul ei de Instagram, nu pe al lui.

Tenismenul încă nu a publicat nicio poză și niciun story alături de îndrăgita blondă, lucru care le-a dat de gândit fanilor ei.

Familia lui nu aproba relația

Nu doar distanța de pe rețelele sociale ridică un semn de întrebare, ci și zvonurile care spun că familia sportivului nu este de acord cu noua relație a lui. Principalul motiv ar fi diferența de vârstă foarte mare, dar și că Andreea are doi copii din fosta căsnicie cu George Burcea.

Nici divorțul cu scandal al Andreei Bălan nu a fost trecut cu vederea de părinții lui Cornea, iar presiunile familiei se traduc în „uită de fata asta și concentrează-te pe carieră!”, potrivit apropiaților lui.

Foto: Instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre