Simona Ionescu / Redactor Șef

Teo Trandafir, despre bani și bărbați, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Teo Trandafir, despre bani și bărbați, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”
Emisiune grea pentru Denise Rifai, față în față cu îndrăgita vedetă Teo Trandafir, care i-a fost profesoară. Așa am aflat și noi câți bani a făcut în televiziune vedeta Kanal D și de ce nu au rezistat căsniciile ei.

Jurnalista Kanal D Denise Rifai a avut o misiune grea: să ia un interviu incomod vedetei Teo Trandafir.

Teo Trandafir, despre bani și bărbați

40 de întrebări incomode pentru Teo Trandafir (52 de ani), una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune de la noi. Este plăcută, competentă, veselă, curioasă. Cu alte cuvinte, un adevărat profesionist de televiziune. Este drept, că are o experiență de peste 26 de ani în direct, la televiziune. Nu e ușor!

”Mi-a fost profesor de Divertisment la Cursurile de Jurnalism pe care le-am urmat postuniversitar. E un om aparte, o femeie puternică și printre puținele vedete de televiziune pe care România le are.  Aveam pentru ea 120 de întrebări. Am ales 40. Sunt altfel de întrebări. Despre viața ei, alegerile ei, gândurile ei și percepția ei despre viață!”, a scris Denise Rifai despre emisiunea cu Teo Trandafir. Dar, profesionalismul și longevitatea lui Teo Trandafir i-au adus și beneficii materiale pe măsură?

Este Teo Trandafir o vedetă bogată?

Zvonurile susțin că salariul ei lunar este de mii de euro, Dar ne-a explicat Teo Trandafir cum e cu onorariile sale reale, nu cum s-a speculat că ar fi primit milioane de euro de la Prima TV. Teo Trandafir a fost acuzată în urmă cu câțiva ani de un „cârcotaş” că şi-a negociat un contract de 4 milioane de euro cu Prima TV pentru un „show cu aceeaşi echipă de producţie, cu aceiaşi manelişti, fără vlagă şi cu o Teo fără forţa pe care o emana acum 10 ani”.

„Pe mine Kanal D mă plătește cu 5 lei, asta înseamnă că eu trebuie să îi aduc lui Kanal D 500 de lei. Eu trebuie să-mi plătesc postul de televiziune în așa fel încât să-i dau libertatea și confortul de a mă plăti pe mine. Câți bani ar fi trebuit să aduc eu la Prima TV, ca să-mi dea 4 milioane de euro? Prima Tv era un post mititel, nici nu își permitea atunci.  Să le aduc 40 de milioane? De unde? În patru luni! Ca un salariu să fie corect, tu trebuie să-ți servești televiziunea suficiet de eficient, încât salariul tău să se justifice. Dacă tu vii cu niște figuri și cu niște rășini în cap și spui că vrei 4 milioane și tu aduci 200 de mii, înseamnă că ești psihopat. Nimeni nu e obligat să te plătească pe tine cu cât ceri tu”, a explicat Teo Trandafir.

Cât a cîștigat Teo Trandafir din televiziune

Este bogată sau nu Teo Trandafir? ”Cât am câștigat nu e relevant. Eu între timp am mâncat, am dormit, am pierdut. Am pierdut, s-a întâmplat, am riscat. Tot bani se numesc. Că s-au dus pe apa sâmbetei, asta este. Pierzi, câștigi, negustor te numești. Eu bani am făcut și îi voi putea face în continuare. Nu sunt un foarte bun gestionar al banilor, îmi plac foarte mult casele, cred că am o slăbiciune. Nu sunt atât de bogată cât mi-aș dori să fiu. Dacă ne raportăm la un profesor universitar, da, sunt un om bogat. Dacă ne raportăm la un primar de comună, sunt un om atât de sărac. După ce i-am vizitat casa (n.r. primarului de comună) și mă întorc la mine, am impresia că am intrat în cotețul câinelui”, a povestit Teo Trandafir.

De ce Teo Trandafir a eșuat în căsnicie?

Una dintre cele mai directe întrebări puse de Denise Rifai: „De ce nu au mers căsniciile tale?”. Teo Trandafir a răspuns cu sinceritate că nu îi place să fie condusă, să fie ținută în lesă. Aceasta ar fi explicația pentru eșecurile din viața personală.

În 1990, Teodora Virginia Uță s-a căsătorit la Brăila cu pilotul Alexandru Trandafir, însă cei doi au divorțat pe cale amiabilă după șase ani. În decembrie 2011, Teo l-a cunoscut pe rețeaua de socializare Facebook pe Constantin Iosef cu care s-a căsătorit pe 2 iunie 2012.  Mariajul a durat numai șase luni, iar pe 17 decembrie 2012 cei doi au anunțat că divorțează.


Prima mașină nu se uită. Pe vremea aceea simpatica vedetă avea păr

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre