Simona Ionescu / Redactor Șef

Teo Trandafir, jignită în emisiune de o „piți” din showbiz. Vedeta i-a dat o lecție în direct

Teo Trandafir, jignită în emisiune de o „piți” din showbiz. Vedeta i-a dat o lecție în direct
Să faci emisiuni în direct nu e cel mai ușor lucru. Vedetele care sunt gazde pentru diverse show-uri TV știu asta. E nevoie de prezență de spirit și viteză de reacție. Uneori, pot apărea situații extrem de neplăcute.

Cel mai recent a pățit-o Teo Trandafir, care a fost jignită chiar la ea în emisiune. Prezentatoarea emisiunii „Teo Show” i-a atras imediat atenția artistei care îi era invitată. Teo Trandafir s-a simțit jignită de modul în care invitata ei, Bianca Rus, i s-a adresat.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a fost prezentă recent în emisiunea „Teo Show”. În timpul emisiunii, artista i-a cântat o melodie, compusă chiar de ea. Dar a greșit fatal. I s-a adresat vedetei cu apelativul „mătușică”. Iar asta a jignit-o tare de tot pe gazdă.

Teo Trandafir a reacționat imediat, după ce a auzit apelativul. Toți cei care o cunosc pe Teo Trandafir știu că aceasta nu agreează deloc astfel de adresări. Prezentatoarea TV nu este încântată nici atunci când i se spune „doamna Teo”, lucru pe care Bianca Rus l-a făcut imediat după ce i s-a adresat cu „mătușică”.

Teo Trandafir i-a dat o lecție dură Biancăi Rus

Chiar dacă după ce a deranjat-o Bianca Rus a încercat să dreagă busuiocul, nu i-a ieșit. Din contra, s-a ales cu o replică acidă. Ca să se „scoată” după ce i-a spus „mătușică”, Bianca Rus a întrebat-o pe Teo Trandafir dacă vrea să fie mătușa ei. În loc de zâmbete a primit un răspuns ferm: „Nu, nu vreau să fiu mătușa ta! Niciodată să nu te duci la una la televizor s-o faci mătușă”, i-a spus Teo Trandafir, în direct la Kanal D.

După această situație, replicile acide între gazdă și invitată au continuat. Cântăreața a întrebat ce scrie pe ouăle din magazine. „Pe ouăle din magazine scrie când expiră sau ce scrie?”, a întrebat Bianca Rus. „Scrie când inspiră”, a răspuns ironic Teo Trandafir.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre