Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose are un mare regret acum, de Sărbători. Se gândește la copii

Theo Rose are un mare regret acum, de Sărbători. Se gândește la copii
2021 a fost un an extrem de bun pentru talentata Theo Rose. Cântăreața muncește din greu, dar se văd și roadele.

Theo Rose e înnebunită după colinde și anul acesta a făcut un lucru cu adevărat incredibil.

Ce i-a cerut Theo Rose lui Moș Crăciun anul acesta

Nimic nu e mai frumos pentru Theo Rose ca perioada Crăciunului, tocmai de aceea a lansat în timp record patru colinde. Și, spune vedeta, nu vrea să se oprească aici, ea propunându-și să scoasă în doar două zile alte șase piese.

„Așa mi-a venit mie pandalia. Sunt pusă pe colinde. În primul rând, de colindat poate oricine. Și ar fi bine să colinde toată lumea în perioada asta. Ne lipsesc colindele, cu siguranță. Mi-aș dori copiii, măcar, să mai facă asta în perioada de Sărbători. Legat de genurile muzicale așa am și început. Eu nu am putut să mă hotărăsc între ele”, a mărturisit Theo.

Abia așteaptă să guste din bunătățile pregătite de mama

Cântăreața face parte din categoria artiștilor care în ajunul Crăciunului vor cânta, iar asta o face extrem de fericită. Crăciunul îl va petrece acasă, alături de cei dragi și numără zilele până când va mânca din bunătățile pregătite de mama sa. Cât privește cadoul pe care și-l dorește de la Moș Crăciun, artista spune că nu îndrăznește să-i mai ceară ceva.

Pentru că a primit de la Dumnezeu ce nu a sperat niciodată. „Păi ce să-i mai cer eu lui Moș Crăciun? Că se supără pe mine dacă-i mai cer ceva, îți dai seama. Nu vreau nicio poșețică, nu-mi trebuie nimic. Și așa uit să le iau după mine. Bijuterii, chestii, nicio treabă n-am”, a afirmat simpatica cântăreață.

Albinuța de la Masked Singer România

Cei care au adorat-o pe eleganta Albinuță de la Masked Singer România au avut plăcuta surpriză să descopere că în spatele măștii s-a aflat chiar Theo Rose. Pentru prestația pe care a avut-o, aceasta a avut norocul să ajungă până în finală, fiind extrem de iubită deopotrivă de public și jurați.

„Am avut puțin răgaz acolo, la Masked Singer, să mă odihnesc. S-au filmat vara, acele ediții și a fost o perioadă foarte aglomerată pentru mine. Eu în cabină acolo, până intram pe scenă, dormeam. Mă trezeau fetele din producție. În perioada aia eram și aici la Vorbește lumea și eu am mințit toată echipa. N-am avut încotro. Am inventat tot felul de probleme.”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre