Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose nu se gândește la măritiș. Dar e hotărâtă să-și împlinească cel mai mare vis

Theo Rose nu se gândește la măritiș. Dar e hotărâtă să-și împlinească cel mai mare vis
E una dintre cele mai în vogă cântărețe din România, însă puțini știu că Theo Rose are o mare durere în suflet.

Chiar dacă face parte din categoria cântăreților de top, Theo Rose nu are tot ceea ce-și dorește. Vedeta a luat măsuri.

Theo Rose nu se gândește la măritiș. Va pune ban pe ban ca să-și împlinească cel mai mare vis

E mai hotărâtă ca niciodată să aibă tot ce-și dorește. Iar cel mai important lucru pentru Theo Rose este să strângă bani și să-și achiziționeze o casă. ”Stau în chirie. Nici mașină nu am, dar am carnet de cinci ani. (…) Îmi doresc și eu un loc al meu, casa mea, mașina mea.

Stau în chirie, dar am și casa părinților de la țară, pot să mă duc oricând, dar vreau să investesc într-un loc al meu care să-mi asigure mie un confort al meu. Nici mașină nu am, dar am carnet de cinci ani. Are Alex două, una de serviciu, una personală. Iubitul umblă cu mașina de muncă și eu cu cealaltă, nu-l încurc și nu sunt pe interes”, a dezvăluit artista.

Încă nu a fost cerută în căsătorie

Theo Rose are o relație frumoasă de dragoste cu Alex, nepotul coregrafului de dansuri populare Nea Mărin, dar încă nu a fost cerută în căsătorie. ”Alex e la muncă… da nici nu visez la chestia asta. Se întâmplă lucruri în viața mea, nu știu dacă asta m-ar face fericită acum.

Suntem bine, viețile noastre personale, profesionale sunt OK, nu stau acum să-mi fac planuri, că n-am timp. Dacă o fi o perioadă în care să meargă așa și așa cu muzică, o să zic hai să mai facem și noi un eveniment”, a mai spus frumoasa cântăreață.

„Reușesc să fac față, mai pe vitamine, mai pe perfuzie, Dumnezeu e acolo”

A suferit mult în perioada pandemiei, dar acum concertele au început, iar Theo Rose e fericită. Din păcate însă, oboseala își spune cuvântul și în cazul ei, așa că e nevoită să apeleze uneori la perfuzii cu vitamine. ”Am avut o mulțime de concerte, evenimente, încerc să mă ocup și de proiectele solo, pentru că este nevoie să dau ceva materiale pe Youtube.

Reușesc să fac față, mai pe vitamine, mai pe perfuzie, Dumnezeu e acolo. O perfuzie cu vitamine din când în când să știi că face bine. Adică mă duc pe picioarele mele și sunt foarte fericită când fac acest lucru”, a declarat Theo Rose cu ceva timp în urmă pentru click.ro.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre