Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose știe ce înseamnă durerea despărțirii. „Am realizat că nu mai puteam”

Theo Rose știe ce înseamnă durerea despărțirii. „Am realizat că nu mai puteam”
Odată ce viața amoroasă a lui Theo Rose a fos pusă pe tapet, au ieșit la iveală și lucruri interesante despre sora sa.

După ce s-a aflat că Theo Rose și nepotul lui nea Mărin s-au despărțit și sora artistei a mărturisit prin ce a trecut.

Calvarul prin care a trecut sora lui Theo Rose. „Am realizat că nu mai puteam. Trăiam în trecut și în viitor și nu îmi mai amintesc multe din perioada aia”

Theo Rose și sora sa, Raluca, sunt de nedespărțit. Frumoasă și elegantă, ea n-a avut încă noroc deloc în căsnicie și a fost nevoită să pună punct unui mariaj care nu i-a adus nimic bun și i-a rupt sufletul.

Ea a pus punct căsniciei după 11 ani, în anul 2019 și, după cum a mărturisit cu ceva timp în urmă într-un interviu, ea a spus că a simțit divorțul ca pe o adevărată eliberare. Chiar dacă a rămas o perioadă cu multă sechele, Raluca spune că a citit foarte multe cărți de specialitate, însă nu a vrut să apeleze la un terapeut.

„Mi-a trebuit un timp în care să fiu doar eu cu mine, să văd ce e în neregulă cu mine, unde a început”

”În cazul meu divorțul a fost un act de curaj și un act de împăcare cu mine însumi. Am realizat că nu mai puteam. Trăiam în trecut și în viitor și nu îmi mai amintesc multe din perioada aia. Merit tot ce este mai bun. Vreau să fie autentic totul. (…) Mi-a trebuit un timp în care să fiu doar eu cu mine, să văd ce e în neregulă cu mine, unde a început!

Am reușit să aflu eu singură. M-am apucat să citesc foarte multe cărți de dezvoltare personală, de spiritualitate!”, a declarat sora cântăreței. În acest moment, Raluca pare vindecată își spune că a venit momentul să înceapă o nouă relație.

” Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi”

În ceea ce o privește pe Theo Rose, vedeta și-a asumat relația cu Anghel Damian și le-a promis fanilor că în scurt timp va spune tot adevărul despre despărțirea de nepotul lui nea Mărin. ”Nimeni nu a înșelat pe nimeni! Alex știa de existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta.

Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi. După care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea. L-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta. Pentru că am zis că o să vorbim deschis și o să fim alături unul altuia. Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și de corectă cu Alex. El vă poate confirma chestia asta (…)

Mă duc să muncesc și astăzi, să-mi continui destinul. Și, în rest, ce să vă zic. Abia aștept să vă spun toată povestea, o să vă placă să auziți întregul fir al poveștii. Știu că pare nedrept că spun lucrurile așa, doar că ele s-au întâmplat deja de ceva timp pentru noi. Am avut timp să ne obișnuim cu asta. Chiar dacă pare că s-au întâmplat de ieri până astăzi, nu este așa…”, a precizat Theo Rose.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre