Simona Ionescu / Redactor Șef

Trist! Tatăl lui Meghan Markle a strâns într-o cameră toate amintirile cu ea. Plânge și nu înțelege

Trist! Tatăl lui Meghan Markle a strâns într-o cameră toate amintirile cu ea. Plânge și nu înțelege
Pe 18 iulie, tatăl lui Meghan Markle, Thomas a împlinit 80 de ani. De șase ani nu a mai vorbit cu fiica, iar pe prințul William, ginerele său, nu l-a cunoscut niciodată.

Thomas Markle, fost director de lumini a încercat în fel și chip să ajungă la fiica sa, Meghan, dar nu a avut șanse de izbândă. E trist pentru că nici acum n-a reușit să-și cunoască ginerele.

Thomas Markle a făcut două atacuri de cord chiar înainte de ceremonia nunții fiicei sale și din acest motiv nu a putut să o conducă la altar. De atunci, Meghan și Harry nu au mai comunicat cu Thomas, iar acesta nu a avut niciodată ocazia să își întâlnească ginerele sau nepoții, prințul Archie și prințesa Lilibet.

„Nu am fost niciodată genul care să sărbătorească zilele de naștere”

Thomas și Meghan, la absolvirea colegiului

„Am avut o viață bună și sunt mândru de ceea ce am realizat, dar totul a fost umbrit de ceea ce s-a întâmplat în ultimii șase ani. Nu am fost niciodată genul care să sărbătorească zilele de naștere, dar știu că persoana de la care îmi doresc cel mai mult să am vești, Meghan, nu va ține legătura cu mine”, a declarat el pentru Mail Online la începutul acestui an.

A strâns într-o cameră toate amintirile cu Meghan

Are o casă pe faleză la Rosarito, Mexic, la 250 de mile de conacul cu 16 băi din Montecito al ducilor de Sussex. Iar într-o cameră a strâns cu mândrie amintiri despre Meghan, inclusiv fotografiile ei de absolvire de la grădinița Little Red Schoolhouse și de la liceul Immaculate Heart. Și a pus la loc de cinste o fotografie cu el și fiica sa, la premiile Emmy, când Meghan avea în jur de zece ani.

Bunicul lui Meghan a fost tipograf la Baza Forțelor Aeriene Olmsted

Thomas nu a mai văzut-o pe Meghan de șase ani și niciodată nu și-a cunoscut ginerele

Regizorul de lumini câștigător a crescut în Pennsylvania cu părinții și doi frați. Mama sa, Doris, a lucrat în spatele tejghelei de dulciuri la un magazin local „five-and-dime”. Tatăl său și bunicul lui Meghan Markle, Gordon, a fost tipograf la Baza Forțelor Aeriene Olmsted din afara orașului natal al familiei, Newport.

Cariera lui Thomas a început în liceu, lucrând la producții teatrale înainte de a obține un post la televiziunea publică WTTW din Chicago. A lucrat timp de zece ani la emisiunea de muzică live Soundstage, frecventat de celebrități precum Aretha Franklin și Billy Joel.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre